Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatták a futsalszezont az U17-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 12. 15:00
Győzelemmel folytatták a futsalszezont az U17-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Salgótarjáni VSE 10-3 (7-1)

Az U17-es futsalbajnokság 5. fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Salgótarjáni VSE gárdáját látta vendégül december 10-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A fürdővárosi gárdát még a két piros lapos kiállítás sem zavarta meg a magabiztos pontszerzésben.

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Veres Doren, Kurta Alma, Nagy Katalin, Czirók Gréta. Csere: Sebestyén Renáta, Freiberger Stella, Danics Boglárka, Kis Barbara, Szelei Csenge és Laczó Patrícia. Edző: Molnár Ágnes.

A gyulai csapat az előző fordulóban Diósgyőrből hozta el a győzelemért járó pontokat. A gárda a folytatásban az újpesti riválisával 25 gólt hozó, őrült mérkőzést játszó Nógrád vármegyei ellenfelével nézett szembe.

A hazai keret magabiztosan kezdte a találkozót, Czirók Gréta már az ötödik percben megszerezte csapata első gólját. A folytatásban sem vett vissza lendületéből a gyulai együttes, Czirók Gréta, Kis Gréta és Freiberger Stella találatival bő tíz perc elteltével már 4-0-át mutatott az eredményjelző. A vendégcsapat a 16. minutumban meglőtte szépítő találatát, majd ismét a gyulaiak percei következtek. Freiberger Stella gólja után Kurta Alma is betalált, a fiatal játékos duplájával 7-1-es félidei eredménnyel mehettek pihenőre a csapatok.

– Sajnos kapusunkat, Kovács Viktóriát piros lappal kiállítottak, amely után Sebestény Renáta védett a kapuban. A második félidőben is a mi játékunk dominált, azonban itt három helyzetet tudtunk csak gólra váltani. Veres Doren duplázott és megszerezte saját maga második találatát Kis Barbara is. A 63. percben Kurta Alma is megkapta második sárga lapját, így ő is kénytelen kihagyni a következő fordulót – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Veres Doren 2, Kis Barbara 2, Kurta Alma 2, Czirók Gréta 2 és Freiberger Stella 2.

A Gyulai Amazonok U17-es csapata a folytatásban dupla fordulót játszik, pénteken Debrecenben lép pályára, majd szombaton hazai pályán fogadja újfehértói riválisát.

– Nagy iramot diktáltunk az első félidőben, amely szép gólokat eredményezett. A csapat összességében igyekezett betartani mindent, de még mindig nem tudjuk kizárni a külső körülményeket. Játékban fokozatosan lépünk előre, viszont látszik az év vége a lábakban a csapatnál. Rendezzük sorainkat és célunk, hogy mindkét mérkőzést győzelemmel zárjuk hétvégén – értékelt Molnár Ágnes utánpótlás edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)