Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A masszázs az érintés varázsa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. július 12. 17:00
A masszázs az érintés varázsa
Az én időm masszázsstúdióban feltöltődhetsz, megszabadulhatsz a stressztől

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A masszázs a testünkre és a lelkünkre is pozitívan hat, segít kilépni a mindennapok taposómalmából – vallja Beliczainé Lukács Edit gyógymasszőr. Kiemelte: július 1-jétől 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak az új vendégei.

Az egészségügyi végzettségű szakember több mint 28 évig dolgozott a Gyulai Várfürdő gyógyászati részlegén, majd tovább képezte magát fizioterápiás szakasszisztenssé, és a fővárosi idősek otthonában helyezkedett el. Emellett másodállásban gyógymasszőrként is dolgozott. 

Beliczainé Lukács Editnél négyféle masszázs kérhető: relaxáló-stresszoldó, talpfrissítő és nyirokmasszázs, valamint indiai fejmasszázs. Valamennyi több időintervallumban igényelgető, akár 90 perces teljestest-masszázs is választható. Emellett kombinált masszázsra is lehetőség van, az egyiknél a hátat, a csípőt és a talpat masszírozza a szakember, a másiknál a talp- és a fejmasszázst köti össze. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Annyira felgyorsult a világ körülöttünk, annyi stressz éri az embert, hogy szükségünk van a kikapcsolódásra, az önmagunkra szánt időre, a lelki feltöltődésre – fejtette ki. Hozzátette: a masszázs az érintés varázsa, segít a stressz feloldásában, a test regenerálódásában.

Elmondta: a masszázst, amely az idők folyamán szaktudássá vált, évezredek óta használják a betegségek tüneteinek enyhítésére. Pozitív hatásai közé tartozik, hogy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést és a nyirokáramlást, segíti az energiablokkok feloldását és a testben felgyülemlett méreganyagok kiürülését.

A szakember felhívta a figyelmet arra, hogy a különböző masszázstípusoknak bizonyos esetekben lehetnek ellenjavallatai, ezekről a masszőrrel kell egyeztetni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kiemelte: a masszázsoknál egyénre szabott aromaterápiát is alkalmaz, ami szintén segít az ellazulásban.

Mint megtudtuk, a gyógymasszőrnél ajándékutalvány is igényelhető.

Beliczainé Lukács Edit rugalmas munkaidőben dolgozik, a +36-30/238-5120-as telefonszámon lehet bejelentkezni hozzá. Masszázsstúdiója a Dig-Build Plusz Kft. Nagyváradi út 64. szám alatti épületében található a II. emeleten (203-as ajtó). A vendégeknek parkoló és lift is biztosított. A szakember Az én időm masszázsstúdió Facebook-oldalon is elérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)