Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Eső is előfordulhat kedden

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. június 26. 18:00
Eső is előfordulhat kedden
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Hétfő délután a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, amelyek itt-ott jobban összeállnak. A Duna-Tisza közén és az Északi-középhegységben egy-egy futó zápor előfordulhat. Éjszakára kiderül az ég, majd hajnaltól északnyugat felől szakadozott hidegfronti felhőzet érkezik, így kedden közepesen vagy erősen felhős lesz általában az ég, emellett rövidebb-hosszabb napos időszakokra is számíthatunk.

Az ország északkeleti negyedén több helyen is kialakulhat zápor, zivatar, délnyugaton, délen pedig többfelé valószínű eső, zápor, illetve ott egy-egy beágyazott zivatar is lehet. Másutt csak néhol van esély futó záporra. Hajnaltól előbb a Dunántúl északnyugati részein, majd napközben már nagy területen megerősödik az északnyugatira forduló szél, amely napközben helyenként viharossá is fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 19 fok között valószínű, de a szeles északnyugati tájakon ennél enyhébb idő lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 23 és 31 fok között alakul, az Alföld délkeleti részein lesz a legmelegebb.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)