Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Riválisával döntetlenezett a serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 11. 17:00
Riválisával döntetlenezett a serdülőcsapat
OXXO Energy Orosházi NKC–Gyulasport NKFT. 18-18 (9-8)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. az OXXO Energy Orosházi NKC együtteséhez utazott március 10-én. Bányainé Szabó Renáta fiatal gárdája közvetlen riválisával nézett szembe.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Erdődi R. 1, Horváth R. 1, Miklya N. 3, Németh Cs. 7/2, Szilágy D., Tapasztó B. 6/3. Csere: Fabisz L., Balogh H. és Kallós Á. Edző: Dr. Bányainé Szabó Renáta.

A gyulai serdülőcsapat az előző fordulóban már kilencedik győzelmét aratta, amellyel a tabella második helyéről várhatta a folytatást. Az orosházi gárda a bajnokság negyedik helyéről várta riválisát, így komoly erőpróba előtt állt a fürdővárosi együttes. A két csapat az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor tízgólos gyulai sikernek örülhettek a szurkolók.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, mindkét együttes kapkodva és sokat hibázva kezdte a mérkőzést. A találkozó kihagyott helyzeteit jól mutatja, hogy a 20. percben még csak 6-6-os állást írt az eredményjelző.

A 22. percben a gyulai gárda elveszítette egyik meghatározó tagját, Németh Csenge combját fájlalva hagyta el a pályát. A fiatal játékos azonban némi pihenő után vállalni tudta a játékot, a mérkőzés lefújásáig hasznos tagja volt csapatának.

A hullámzó első játékrész egygólos hazai vezetéssel ért véget, ám a második etapban is folytatódott a két együttes fej-fej melletti küzdelme. A Tapasztó Boglárka és Németh Csenge fémjelezte vendég gárda az utolsó percben átvette a vezetést, ám az orosházi alakulat döntetlenre mentette a találkozót.

A mérkőzés alakulás: 10. perc: 2-2, 20. perc: 6-6, 29. perc: 8-8, 30. perc: 9-8, 40. perc: 12-13, 51. perc: 16-15, 59. perc: 17-18, 60. perc: 18-18.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata a tabella harmadik fokáról – azonos pontszámmal az ezüstérmes helyen álló gárdával – várhatja a hazai Gyomaendrődi NKSE elleni találkozót.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)