Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az ügyészségen folytatódik tovább az erőszakos gyulai férfi ügye

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. október 18. 14:30
Az ügyészségen folytatódik tovább az erőszakos gyulai férfi ügye
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Fotó: police.hu

Gyulán késsel támadt ismerősére, kötekedett, verekedett, Békéscsabán pedig egy buszsofőrrel vitatkozott össze, és megrongált egy jegykiadó automatát egy gyulai férfi. A rendőrség büntetőeljárást indított és vádemelést javasol ellene – írja a police.hu.

A 32 éves gyulai férfi 2021 márciusában Gyulán, a Városház utcában keveredett szóváltásba egyik ismerősével, majd kést vett elő, amivel vitapartnere felé szúrt. A kés nem érte el a férfi testét, csak a ruháját szakította át. A rendőrség lefoglalta a kést, és a használója ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indított.

Miközben az eljárást tartott, a férfi máshol is erőszakosan viselkedett. Egy sörözőben a felszolgálónővel kötekedett, majd miután a nő kiküldte, társával megvert egy vendéget. A férfi, aki segíteni akart a pultosnak kiküldeni a rendbontót, könnyű sérülést szenvedett.

Több mint egy héttel az eset után a gyulai férfi Békéscsabán szidalmazott egy buszsofőrt, és ököllel ráütött a vezetőnél lévő jegykiadó automatára, ami tönkrement.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit garázdaság és rongálás bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja. A sörözőben történtek miatt a társa ellen is büntetőeljárás indult. Az ügy iratait október 15-én továbbította az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)