Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Legyen Gyula a legvirágosabb úti cél!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MPHÍREK • 2021. augusztus 02. 08:50
Legyen Gyula a legvirágosabb úti cél!
Hajrá, Gyula!

a gyulai polgármesteri hivatal, az egykori megyeháza épülete

Fotó: Gyulai Hírlap

A gyulai önkormányzat is benevezett a legvirágosabb úti cél játékba. A polgármester ma reggel közösségi oldalán tájékoztatta erről a gyulaiakat.

Mint Görgényi Ernő írta, Gyula is benevezett a Virágos Magyarország – legvirágosabb úti cél játékba. Városunk a 30 ezer fő feletti kategóriában indul, augusztus 2–8-ig lehet szavazni rá a https://www.facebook.com/viragosmagyarorszag oldalon található 30 ezer fő feletti települések galéria gyulai képe alatt a reakciógombok (pl. „tetszik”) használatával. Minden reakciógomb szavazatnak számít. Segítsen Ön is, hogy Gyula elnyerhesse a legvirágosabb úti cél 2021 címet!

Gyula városa szép eredményeket mondhat magánék az országos és nemzetközi virágos megmérettetéseken. A Virágos Magyarországért versenyen Gyula 2001 óta vesz részt. A fürdőváros 2005-ben a Virágos Magyarország versenyen Belügyminisztériumi Különdíjat kapott, 2006-ban az Oktatási és Kulturális Minisztérium Különdíját érdemelte ki. 2007-ben országos első helyezett lett Gyula a megmérettetésen. Gyula 2008-ban az Entente Florale Europe – Európai Virágos Városok és Falvak versenyén ezüst fokozatot érdemelt ki. 2009-ben a Virágos Magyarországért versenyen Miniszterelnöki Különdíjat, 2010-ben Arany Rózsa Díjat, 2011-ben Fővédnöki Különdíjat, 2012-ben pedig az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kulturális Díját nyerte el. 2013-ban ismét első helyen végzett a fürdőváros a Virágos Magyarországért Környezetszépítő Versenyen. Idén Gyulán rendezték meg a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny díjátadó gáláját. 2018-ban Aranyfa díjjal ismerték el Gyula városát a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny eredményhirdetésén.

Hajrá, Gyula!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)