Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai gázolással betonozták be bajnoki címüket az U19-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 22. 16:00
Hazai gázolással betonozták be bajnoki címüket az U19-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Tiszakécske VSE 21-0 (12-0)

Az U19-es labdarúgó-bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata a Tiszakécske VSE együttesét látta vendégül április 21-én. Molnár Ágnes együttese a bajnoki cím begyűjtése után várta riválisát.

nem kímélte ellenfelét a korosztályos gyulai gárda

Fotó: Gyulai Amazonok

A fürdővárosi gárda az Astra HFC Kiskunfélegyháza elleni derbin gyűjtötte be aranyérmét. Molnár Ágnes együttese ötödik alkalommal lépett a dobogó legfelső fokára. A 17 győzelmet a háta mögött tudó gyulai csapat a folytatásban már a veretlenség megőrzésére koncentrált. A bajnoki aranyérmes a soros fordulóban a tabella hátsó alakzatából érkező tiszakécskeiekkel mérkőzött meg.

A hazai gárda a várakozásoknak megfelelően kezdte a találkozót, Futaki Fruzsina már az első percben megszerezte a vezetést csapatának. A folytatásban is a hazai együttes akarata érvényesült, a lendületes, ám magabiztos játékot felmutató gyulai együttes sorra dolgozta ki helyzeteit. Molnár Ágnes csapata az félidő végére tetemes előnyre tette szert, a második játékrészben pedig kiütéses vereséget mért lelkesen küzdő riválisára.

A fürdővárosi alakulat imponáló mérleggel menetel a bajnokságban, a korosztályos gárda 168 gólnál jár, és mindössze kilenc találat kapott.

Gólszerzők: Szerb Katalin 5, Lovas Laura 5, Komlósi Anna 3, Mezei Virág 3, Paál Dalma 2, Futaki Fruzsina, Hack Fanni és Sztrein Virág.

– Nagyon jól játszottunk a mai mérkőzésen, a jó játékhoz pedig eredményesség is párosult. Remekül építettük fel támadásainkat, amelyekből szép gólokat rúgtunk. Még három mérkőzésen lépünk pályára, szeretnénk veretlenül zárni az évet – értékelt Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a folytatásban a Szent Mihály FC Szeged együttesét látja vendégül az Id.Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)