Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új számítógépeken dolgozhatnak a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. január 30. 10:33
Új számítógépeken dolgozhatnak a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai
Folyamatosan várják mindazokat, akik szívesen munkába állnának önkéntes polgárőrként 

 

Forrás: Facebook

Új számítógéppel és szoftverrel segítette a gyulai önkormányzat a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület munkáját – írta közösségi oldalán Kónya István alpolgármester.

Mint megtudtuk, a gyulai polgárőrök tavaly keresték meg az alpolgármestert, hogy segítséget kérjenek az informatikai fejlesztésben.

A polgármesteri hivatal informatikusa összeállított egy gépet, és a polgárőrök meglévő gépét is felfrissítette, így két újszerű eszközön dolgozhatnak az egyesület tagjai – mondta el lapunknak Kónya István, hozzátéve, hogy az informatikai eszközök elengedhetetlenek a polgárőrök mindennapi munkájához.

– Hamarosan az internetet is bekötik a irodába, így  nem kell majd mobil internetet használniuk a polgárőröknek – fejtette ki. 

Az alpolgármester kiemelte, az egyesület tagjai a vírushelyzetben és azon kívül is elfoglaltak: hétvégenként a helyi csapatversenyeket biztosítják, máskor városi eseményeken figyelik a rendet, vagy járőröznek. 

 

 

Forrás: Facebook

– Főleg külterületen dolgoznak, ahol a rendőrökkel közös szolgálatot is tejesítenek. Az ott élők igénylik is a munkájukat – fogalmazott Kónya István. Hozzátette, az egyesület várja mindazokat, akik szívesen munkába állnának önkéntes polgárőrként. 

Aki csatlakozna a csapathoz, az észak-törökzugi irodában jelezheti. Helyi polgárőrnek minden 18 év fölötti, gyulai, büntetlen előéletű magyar állampolgár jelentkezhet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)