Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra rózsaszínre festették a belvárosi szökőkút vizét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. október 05. 09:00
Újra rózsaszínre festették a belvárosi szökőkút vizét
A mellrák elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet a Magyar Vöröskereszt

Idén is megrendezték az Összefogás az egészségért, séta a mellrák ellen elnevezésű rendezvényt október 4-én Gyulán. A Magyar Vöröskereszt megyei és területi szervezetei, valamint a Gyulai Egészségfejlesztési Iroda által szervezett eseményen előadásokkal és kísérőprogramokkal várták az érdeklődőket. 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere a megnyitón hangsúlyozta, életmódunk mellett környezetünk és közösségünk is hatással van egészségünkre. Az eseményt helyi jó gyakorlatnak nevezte, úgy vélte, az sokaknak segíthet. 

Párducz László, a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének elnöke kiemelte, hogy emberként mindannyian egymásra vagyunk utalva, és felelünk egymásért és önmagunkért egyaránt. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Tóth Zoltánnétól, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének vezetőjétől megtudtuk, az esemény 18 órakor közös sétával folytatódott. Hozzátette: ezen a programon minden évben több százan részt.

Lapunknak azt is elmondta, hogy a rendezvény középpontjában a megelőzés áll, ezért előadásaikon többek között azzal foglalkoznak, hogy milyen életmóddal, táplálkozással tehetünk a betegség kialakulása ellen.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A Vigadóban különböző termékeket és táplálékkiegészítőket is bemutattak a megjelenteknek, emellett elsősegély-bemutató, véradás és gyerekprogramok várták a családokat. 

A rendezvény keretében idén is rózsaszínre festették a belvárosi szökőkút vizét, hogy felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)