Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Crosskids edzésre várják a fiatalokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. szeptember 07. 09:00
Crosskids edzésre várják a fiatalokat
A Gyula Barbell Sport Klub odafigyel a gyermekek mozgáskultúrájára

Gyermekeink testtudatossága és mozgáskultúrája folyamatosan romlik, ezzel párhuzamosan teherbíróképességük is nagymértékben csökken, ezért a Gyulai Barbell Sport Klub arany középutat kínál a gyermekeknek, ahol megtalálhatják motivációjukat és sokféle mozgásforma kipróbálására van lehetőség.

Ahogy azt a sportklub közleményében olvashatjuk, a fiatalok manapság nem járnak ki focizni, játszani a térre, ehelyett a szobában töltik a szabadidejüket. Emellett elkezdődött az iskola, minden gyerek túlterhelt lesz a számtalan házi feladattól és a rengeteg különórától.

– Nehéz dolga van annak a szülőnek, aki nem akarja versenysportra íratni gyermekét, hiszen rengeteg edzésidőt kíván a fiatal sportlótól, és szinte szabad hétvége sincs a versenyek miatt. Szeretnék megtanítani gyermekeiknek, hogy szeressék a mozgást, és az életük része legyen.

Egyre kevesebb az olyan lehetőség, ahová kétszer vagy háromszor el lehet járni mozogni, de senki nem ró meg, ha valaki kihagy egy edzést, hiszen számos program közbejöhet, kirándulás, dolgozat, szülinap vagy betegség.

– Nálunk megerősíthetik legfontosabb izmaikat, amelyek a későbbi deformitásokat megelőzik, és legyőzhetik félelmeiket. Crosskids edzéseinkre 6-12 éves kor között várjuk a fiatalokat – írja a Gyula Barbell Sport Klub.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)