Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Március végén megkezdődhet a gyulai elkerülő felújítása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. március 16. 11:30
Március végén megkezdődhet a gyulai elkerülő felújítása
A közlekedők forgalomkorlátozásra számíthatnak

Megkezdődik a 44-es főút gyulai elkerülő szakaszának felújítása, a közlekedők március 25-től számíthatnak forgalomkorlátozásra – tájékoztatta lapunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Közleményükben emlékeztetnek: a gyulai elkerülő 137-es és 139-es kilométerszelvények közötti, csaknem két kilométeres szakasza hazai forrásból, mintegy 444 millió forintból újul meg.

Mint írják, a kivitelezés előkészítése március 18-án indul, a forgalomkorlátozással járó munkálatok pedig a március 25-i héten kezdődhetnek el, amennyiben az időjárás engedi.

A közlemény arra is kitér, hogy a beruházás keretében a Kétegyházi úti körforgalmi csomópont három ütemben újul meg. A munkálatok ideje alatt jelzőlámpa szabályozza majd a forgalmat.

Mint ismertetik, az első ütemben a körforgalom Gyula felé haladó, Kétegyházi úti ágát teljesen lezárják a szakemberek. Ebben az időszakban a Sándorhegy tanya Bródy Imre útján lehet majd közlekedni az elkerülő út és Gyula centruma között. A hivatalos terelőutat kihelyezett táblák jelzik majd.

A 44-es főút további részén, a Kétegyházi út és Szabadkai út között a burkolatfelújítás több szakaszban, félpályás korlátozás mellett valósul meg. A szakaszon a félpályás lezárás ideje alatt jelzőlámpás forgalomirányítással, illetve jelzőőrös irányítással haladhatnak majd a járművek.

A közlemény felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak. Az autósok a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatna – teszik hozzá.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)