Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szenior atlétikai aranyeső

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. március 11. 14:00
Szenior atlétikai aranyeső
Nagyné Kotroczó Andrea négy aranyérmet nyert az országos bajnokságon

A fővárosi BOK-csarnok adott otthont a szenior fedettpályás országos atlétikai bajnokságának március 9-én. Az országos seregszemlén a Gyulasport NKft versenyzői is rajthoz álltak.

 

Forrás: Nagyné Kotroczó Andrea

A fürdővárosi színeket Volosinovszki Zoltánné, Nagyné Kotroczó AndreaFülöp MihálynéMány István és Salka József alkotta csapat képviselte, akiket Kovács István kísért el a megmérettetésre.

A Magyar Atletikai Szövetség által rendezett versenyen tizennégy egyéni számban és váltóban versengtek az örökifjak.

A gyulai csapat kiváló eredményekkel fejezte be a kihívást, hiszen kilenc aranyéremmel, négy ezüsttel és egy bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Az eredmények közül Nagyné Kotroczó Andrea négy aranyérme emelkedik ki. A gyulai tanárnő a hónap végén Torunban folytatja a küzdelmeket, ahol a World Masters Athletics Championships Indoor 2019 világbajnokságon áll rajthoz tízezer méteres síkfutásban.

Gyulai eredmények: Volosinovszki Zoltánné 60 méteres síkfutás 1. hely,  távolugrás 1. hely és hármasugrás 1. hely. Fülöp Mihályné 60 méteres síkfutás 2. hely, súlylökés 2. hely és magasugrás 2. hely. Nagyné Kotroczó Andrea 400 méteres síkfutás 1. hely, 800 méteres síkfutás 1. hely, 1500 méteres síkfutás 1. hely és 3000 méteres síkfutás 1. hely. Salka József 600 méteres síkfutás 1. hely és 200 méteres síkfutás 1. hely. Mány István 400 méteres síkfutás 3. hely és a 4x200 méteres váltó 2. hely.

 

 

Forrás: Nagyné Kotroczó Andrea

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)