Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Évet értékeltek a gyulai nyugdíjasok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. február 21. 16:00
Évet értékeltek a gyulai nyugdíjasok
Az 2019-es programokat is megtervezték a résztvevők

Az Erkel Ferenc Kulturális Központban tartották meg a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének évértékelő megbeszélését február 21-én. A tanácskozáson a gyulai nyugdíjasok a tavalyi év eseményeit vették sorra, és a 2019-es évet is megtervezték.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Debreczeni Jánosné, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy az egyik legfontosabb programsorozatuk a Nyugdíjas Akadémia, melyet tizenhét éve rendeznek meg a fürdővárosban a szépkorúaknak.

– Idén három kurzus indul. Lesz egy számítógépes és egy egészségügyi sorozat, emellett az idősek a szentek életéről szóló előadásokat is hallgathatnak. Érdekesség, hogy az idősek a fiatal diákok közé ülhetnek be egy-egy előadásra – ismertette a részleteket az egyesület elnöke.

Hozzátette: idén kirándulást is szerveznek, ám az év egyik legfontosabb eseménye a születésnapjuk, hiszen a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Erre az alkalomra is nagyon készülünk: egy nyitott estet szervezünk a Vigadóba április 26-án. Valódi születésnapi bulit tartunk, műsorral és vacsorával – mondta.  

Görgényi Ernő polgármester is megjelent az eseményen. A településvezető hangsúlyozta: a városvezetés célja, hogy a helyi idősek minél jobban érezzék magukat Gyulán. Hozzátette: a még élhetőbb, szerethetőbb környezet kialakításához az ő hasznos tanácsaik is szükségesek.

– A nyugdíjasok javaslataikkal és programok szervezésével járulnak hozzá az önkormányzat munkájához. Fontos, hogy együttműködjünk a gyulai szépkorúak érdekében – mondta a polgármester. Hozzátette: eddig az összes elnökkel kiválóan sikerült a közös munka, és minden feltétel adott ahhoz, hogy ez a továbbiakban is így maradjon.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)