Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt gyulai orvost jelöltek idén Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • HÍREK • 2019. február 19. 16:00
Öt gyulai orvost jelöltek idén Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra
Már szavazhatunk a kedvenc dokinkra

Abdulrahmann Abdulrab Mohamed, Ilyés Sándor, Kiss Verica, Laduver Anita és Orosz Péter kaphatja meg idén a Gyula városában praktizáló orvosok közül a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat. Őket a páciensek jelölték az elismerésre. A szavazatok március 16-ig adhatók le a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu portálon.

Elindult a szavazás az idei a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj több mint 1200 jelöltjére, akik között városunkban praktizáló orvosok is vannak. A páciensek Abdulrahmann Abdulrab Mohamed gyermekorvost (Pándy Kálmán Tagkórház), Ilyés Sándor belgyógyászt, háziorvost és gasztroenterológust (Pándy Kálmán Tagkórház), Kiss Verica háziorvost (Gyulai Háziorvosi Rendelő), Laduver Anita reumatológust (Pándy Kálmán Tagkórház) és Orosz Péter neurológust (Pándy Kálmán Tagkórház) nevezték be február 16-ig az országos megmérettetésre.

A szegedi Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány 2017-ben alapított kitüntetését idén is kilenc olyan szakember kaphatja meg, aki elhivatottságával, szakmai tudásával és humanitárius szemléletével példát mutat a mindennapokban. A hét közönségdíjast a páciensek választhatják ki, a két különdíjast viszont egy háromfős zsűri nevezi majd meg.

A kedvenc dokinkra március 16-ig adhatjuk le a voksunkat a díj honlapján, a Szavazás 2019 menüpontban. Az elismeréseket április 11-én a Magyar Tudományos Akadémia Kodály-termében fogják átadni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)