Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nő a forgalombiztonság a 4444-es úton

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. február 14. 16:00
Nő a forgalombiztonság a 4444-es úton
A Gyulát, Battonyát és Mezőhegyest összekötő úton egy 2,3 kilométeres szakasz újult meg

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indíthatta el – áll a társaság közleményében.

A program egyik elemeként Békés megyében a 4444-es jelű, Gyulát, Battonyát, Mezőhegyest összekötő út több mint 2,3 kilométeres szakasza újult meg teljes körűen.

A TOP-os Közlekedésfejlesztés Békés megyében I. elnevezésű projektet a társaság 3,7 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg. A projekt keretében több mint 2,3 kilométeren újult meg a 4444-es út.

A projekthez kapcsolódóan a közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező, a Duna Aszfalt Kft., valamint a Hódút Kft. 2018. június 4-én vette át a munkaterületet a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től, és 277,8 millió forintból készítette el a beruházást.

A Gyula–Battonya–Mezőhegyes összekötő út érintett két szakaszának teljes körű felújítása során a kivitelező két aszfaltréteggel erősítette meg a burkolatot, valamint új burkolatjeleket festett fel és cserélte a jelzőtáblákat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)