Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A mélyből kapaszkodott vissza a Bíró-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. október 15. 15:00
A mélyből kapaszkodott vissza a Bíró-csapat
Gyulai Futball Club-Termál–OMTK-ULE 1913 4-0 (0–0)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában Gyulai FC-Termál csapata az OMTK-ULE 1913 gárdáját fogadta. A gyulai felnőttcsapat az előző fordulóban elérte legmélyebb pontját, ahonnan a hazai szurkolók előtt szeretett volna újra rajtot venni.

Erőnek erejével szerzett győzelmet a Bíró-csapat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai FC-Termál: Démusz, Bogár, Nagy S. (Kádár), Kukla, Radics, Kovács I. (Rácz), Patkás, Czirok (Timkó), Nagy E., Bíró és Okos. Csere: Franciskovic. Vezetőedző: Bíró Róbert.

Bíró Róbert vezetőedzőnek az elmúlt forduló nagy különbségű vereségéből kellett felráznia csapatát. Mint mondta, a múlt heti súlyos vereség után alapos fejmosást tartott az öltözőben.

A győzelmi kényszerben játszó hazai gárda erőnek erejével esett neki ellenfelének, aminek több ígéretes helyzet volt az eredménye. A görcsös akarattal pályára lépő gyulaiak azonban, a kialakított fölényt nem tudták gólra váltani.  – A lehetőségeink már akkor is megvoltak, de ekkor még szinte mindig rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt – mondta a vezetőedző.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második játékrész elején aztán megszületett az áttörés, amikor a 61. percben egy villámgyors kontra után a vendég védő kézzel ért a labdához. Az eset kiállítással és büntetővel folytatódott, amelyből Czirok szerezte meg csapatának a vezetést. A vendégek megfogyatkozott számának köszönhetően a gyulaiak tetszőleges dolgozhatták ki helyzeteiket, amelyekből Kovács I. és Nagy E. is betalált. A mérkőzés végére Radics gólja tett pontot, amelynek köszönhetően újra győzni tudott Bíró Róbert együttese.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Győzelmi kényszerben játszottunk, ami meg is látszódott az első félidei játékunkon. A félidőben átbeszéltük, hogy min kellene változtatni az eredményességhez. A második játékrészt nagyon jól kezdtük, egy szép támadás után nemcsak a vezetést szereztük meg, hanem létszámfölénybe is kerültünk. Ezután szinte tetszőlegesen dolgoztuk ki a helyzeteket, ezekből pedig sikerült három még gólt szereznünk. Érdekes, hogy nem most játszottunk a legjobban a szezonban, de mégis a legeredményesebb mérkőzést produkáltuk. Remélem, hogy ez a győzelem felszabadítja a gátakat és hétvégén sikerül bravúrt elérnünk a következő fordulóban – nyilatkozta a vezetőedző.

A Gyulai FC-Termál csapata újult erővel vetheti bele magát a bajnokság küzdelmeibe, ahol a soros fordulóban a második helyezett Nagyszénás SE otthonában tesz látogatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)