Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Biciklitolvajra és kábszeresekre csapott le a békéscsabai rendőrség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. augusztus 10. 15:30
Biciklitolvajra és kábszeresekre csapott le a békéscsabai rendőrség
Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 8-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 31 éves S. Béla a gyanú szerint az augusztus 1-jéről 2-ára virradó éjjel Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen egy lépcsőházból ellopott egy lezárt kerékpárt.

Ugyancsak Békéscsabán, a Posta közben augusztus 8-án 21 óra 45 perc körül két fiatal férfit igazoltattak a rendőrjárőrök. A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. Egyikük autójában, egy tasakban a rendőrök zöld növényi törmeléket találtak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 21 és 22 éves békéscsabai férfiak ellen kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított, és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei augusztus 8-án előállítottak egy 52 éves kiskunlacházi férfit, aki belépésre jelentkezett a méhkeréki határátkelőhelyen. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság elrendelte a körözését. A férfit a Sarkadi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)