Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szomorúan szaladt a SZEOL

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 29. 14:15
Szomorúan szaladt a SZEOL
A Várfürdő-Gyulai Termál FC U14-es és U15-ös csapata a SZEOL SC B-vel csapott össze
A II. osztályú utánpótlás-bajnokság délkeleti csoportjának elhalasztott fordulóját pótolták a Várfürdő-Gyulai Termál FC és a SZEOL SC B csapatai november 27-én az Id. Christián László Városi Sporttelepen. A mérkőzéseken a SZEOL csak szaladt az eredmény után.
____Eredeti-Termal_utanpotlas.JPG

egységben az erő

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Várfürdő-Gyulai Termál FC–SZEOL SC U14-es csapatai 1–0 (1–0). Gyula: Juhász, Kalas, Török, Fekete, Magyar, Los Raul, Reisz, Illik, Horváth, Gellény, Kolozsi, Megyebíró, Máté. Edző: Szelei János.

Szelei János csapata kiválóan kezdte a mérkőzést, hiszen Horváth Róbert már az ötödik percben betalált a szegediek kapujába. Mivel a találkozón több gól nem esett, a gyorsan jött gól el is döntötte a három pont sorsát.


Várfürdő-Gyulai Termál FC–SZEOL SC B U15-ös csapatai 8–1 (4–0). Gyula: Pap, Kurta Barnabás, Kelemen, Grezsa, Bíró, Kurta Béla, Kesztyűs, Szűcs, Szász, Borsos, András, Rostás, Cziczeri. Edző: Szegedi ferenc. Gól: Borsos 4, Kesztyűs, Bíró, Szűcs, illetve Czeigersmidt (öngól), Bende. 

Szegedi Ferenc tanítványai alaposan belehúztak a mérkőzésbe, hiszen már a 3. percben vezetést szereztek Borsos József révén. Ez a gól azonban csak felvezette a többit, hiszen ezek után a fürdővárosi gárda játékosai hétszer találtak be válasz nélkül a szegedi kapuba. A szépítő találat is csak a 69. percben érkezett, amikor Bende talált be a gyulaiak kapujába.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)