Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két nap, négy kihívás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 25. 20:00
Két nap, négy kihívás
A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótláscsapatai szombaton és vasárnap is pályára lépnek
A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótlás-bajnokságokban szereplő csapatai a kiírás szerinti utolsó idei mérkőzéseiket játsszák az Id. Christián László Városi Sporttelepen november 26-án és 27-én. Az U17-es és U18-as korosztályú csapatok az élről, míg az U14-es és U15-ös együttesek a tabella középmezőnyéből várják az összecsapásokat.
fuball_wired.co.uk.jpg

KÉPÜNK ILLUSZTRÁCIÓ 

Forrás: Wired.co.uk

U17-es Várfürdő-Gyulai Termál FC – DAFC Szeged

A Szentléleki Béla által formált csapat az őszi szezon biztos bajnokaként várhatja a tabella harmadik helyezettjét. Annál is inkább, mivel a két csapat között tíz pontnyi, azaz behozhatatlan különbség van. Ettől függetlenül kiváló mérkőzésre van kilátás. A derbi november 26-án 11 órakor kezdődik. 

U19-es Várfürdő-Gyulai Termál FC – DAFC Szeged

A Szabó Attila vezette együttes ugyancsak az élről lép majd pályára a tabella hátulsó részén botorkáló szegedi csapat ellen. A gyulai csapatnak nyerni kell, hogy tovább fokozza egypontos előnyét, vagy legalábbis megtartsa. A vendégnek pedig nyerni kell, hogy megpróbáljon feljebb kerülni az utolsó előtti helyről. Az összecsapást november 26-án 13 órás kezdettel tekinthetjük meg.

U14-es SZEOL SC „B” – Várfürdő-Gyulai Termál FC

A Szelei János nevelte fiatalok, ellenfelükhöz hasonlóan, a bajnoki tabella közepén csücsülnek. A mérkőzés igencsak parázsnak ígérkezik, hiszen a két csapat között csupán egy pont a különbség. Az igazi csemegének ígérkező mérkőzésen november 27-én a 15 órai kezdő sípszó után szurkolhatunk.

U15-es SZEOL „B”– Várfürdő-Gyulai Termál FC

A Szegedi Ferenc „fazon szabta” csapat ugyancsak a tabella közepén áll, míg ellenfele a ranglista végén kullog. A gyulai fiataloknak két vereség után illene sok góllal zárni az évet. Annál is inkább, mert győzelmével a csapat, ideális esetben, akár négy helyet is javíthat helyezésén. Hogy ez sikerül-e, azt megtudhatjuk november 27-én 17 órás kezdettel. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)