Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb nagyarányú győzelmükkel fölényesen vezetik a bajnokságot az Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. november 21. 18:00
Újabb nagyarányú győzelmükkel fölényesen vezetik a bajnokságot az Amazonok
Gyulai Amazonok–MVFC NŐI II Berettyóújfalu 5–0 (2–0)
A Gyulai Amazonok női futsalcsapata az NB II.-es bajnokság 8. fordulójában a MVFC NŐI II Berettyóújfalu gárdáját fogadta november 20-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A fürdővárosi gárda annak tudatában léphetet pályára, hogy győzelmével jobban elléphet üldözőitől.
____Eredeti-gyulai_amazonok.jpg

A Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap 

Gyulai Amazonok–MVFC NŐI II Berettyóújfalu 5–0 (2–0). Deák Márta, Bálint Rebeka, Perjési Rita, Fülöp Diána, Papp Laura, Bálint Kata, Kurai Nikolett, Pilán Tímea, Erdélyi Angéla, Balogh Noémi, Molnár Ágnes, Csontos Zsanett vezetőedző: Molnár Zoltánné. Gól: Bálint Kata 2, Bálint Rebeka 2, Perjési Rita.

Az már a mérkőzés elején látszott, hogy a két csapat játékosai között egyéni képességekben van különbség. Ennek megfelelően a hazai gárda jutott el többször az ellenfél kapuja elé, de a gólra egészem a 10. percig kellett várni. Ekkor, egy gyönyörű összjáték után, Bálint Kata talált a kapuba (1–0).

A játékot továbbra is uraló gyulai csapat sorra nyerte meg a párharcokat, és jutott lövési lehetőséghez, de a pozitív befejezés még váratott magára. A 14. percben Bálint Rebeka növelte csapata előnyét (2–0).

A második játékrészben sem volt különösebb változás, ezért Bálint Rebeka, Perjési Rita és Bálint Kata is bevehette a vendégcsapat kapuját. Az attraktívan és sok egyéni megmozdulással operáló hazai gárda kisebb erőfeszítéssel, de meggyőzően hozta újabb győzelmét a bajnokságban, aminek köszönhetően 19 ponttal vezetik a bajnokságot.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)