Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Doktor Strange

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. november 02. 17:00
Heti premier a Center moziban a Doktor Strange
November 3–9. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben
Heti premier a Center moziban a Doktor Strange című szinkronizált amerikai akció-fantasy. A világhírű idegsebész, dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
____Eredeti-doctor_strange.jpg

A Doktor Strange című szinkronizált amerikai akció-fantasy 

Forrás: hdwallpapers.in

14.30-kor A kis kedvencek titkos élete (szinkr. amerikai családi animáció) 3D! Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és az Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni vagy az iskolába.

14.45, 16.45 és szombaton, vasárnap 11.00-kor, valamint 17.15-kor 2D-ben Trollok (szinkr. animációs kaland) 3D! Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

16.30, 18.45, 21.00 és szombaton, vasárnap 10.30-kor Doktor Strange (szinkr. amerikai akció-fantasy) 3D! A világhírű idegsebész, dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának, és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

19.00-kor Állva maradni (francia dráma) PREMIER! ART! A forgatókönyvíró Leo Dél-Franciaországba utazik, hogy a farkasokat tanulmányozza. Út közben megismerkedik a szabadszellemű pásztorlánnyal, Marie-vel. Kilenc hónappal később gyerekük születik, azonban a lány otthagyja a férfit a babával és saját édesapjával a tanyán. Leo próbál megfelelni a váratlanul nyakába szakadt egyedülálló apasággal, miközben nem csak, hogy alkotói válsággal küzd, de a környezetében és vele is rendkívül furcsa dolgok történnek.

 

18.30, 20.45-kor A könyvelő (szinkr. amerikai dráma) Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista, kerüli az embereket, magányosan él, és nem is vágyik másra. Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik. Egy különleges katonai egység leszerelt tisztje megbízást kap, hogy végezzen a párral. Chris és Dana kénytelen együtt bujkálni. De Chris tartogat egy-két meglepetést. Néhány közülük halálos lehet.

20.45-kor Jack Reacher: Nincs visszaút (szinkr. amerikai akció) Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét.

15.15-kor Jutalomjáték (magyar-angol vígjáték) ART! Sir Michael Gifford színészlegenda lehetetlen alak: mindenkivel goromba, folyamatosan káromkodik, kiszámíthatatlan, amióta pedig gyógyíthatatlan beteg, még elviselhetetlenebb. Gondozók sorát űzte már el maga mellől, és most újabb áldozata érkezik, az Angliába települt fiatal magyar színésznő, Dorottya. A lány titkon abban reménykedik, hogy Sir Michael a szárnyai alá veszi, tanulhatja tőle a mesterséget, ám az idős színész vele is nyers és bárdolatlan. Amikor azonban kiderül, hogy Dorottyának van humorérzéke, ráadásul nagy rajongója Shakespeare-nek, kapcsolatuk egy csapásra megváltozik: Michael megenyhül, egykori önmagát látja a lány törekvésében, Dorottya pedig barátra talál az idős színészben. Sir Michael lánya viszont ráébred, hogy Dorottyát milyen szándékok vezérelték a házba, és gondolkodás nélkül felmond a lánynak. Sir Michael ettől teljesen összeomlik, kórházba kerül, és immár önmagának kénytelen feltenni a kérdést: „Lenni vagy lenni?”

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)