Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Futós napok várnak a gyulaiakra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 28. 10:30
Futós napok várnak a gyulaiakra
A fürdővárosban két futóeseményt is rendeznek a napokban
____Eredeti-halloween_futas_csuszi.JPG

Képünk a tavalyi halloweenfutáson készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Két futórendezvényen is részt vehetnek a gyulaiak a napokban: október 28-án a Gyulai Halloween Futást, október 30-án a Fussunk vissza a jövőbe! elnevezésű sporteseményt rendezik meg. 

Negyedik alkalommal indul útjára a Gyulai Halloween Futás október 28-án. A jótékonysági esti futóprogramon 18 órától indul a gyermekfutás, majd 19 órától indulnak a felnőttek a várfürdő főbejáratától. Jelmezt venni ér, hiszen a legötletesebb jelmezeket díjazzák. A fürdő téli bejáratánál délutáni programokkal is várják az érdeklődőket. Lesz arcfestés, tökfaragás, jelmezkészítés és Bábika játszóház is. A rémisztő futás után indul a fürdőparti az AquaPalotában. Jelentkezni és informálódni a www.félmaraton.hu vagy a www.varfurdo.hu weboldalon lehet.

Az idén immár harmadik alkalommal rendezik meg a Fussunk vissza a jövőbe! elnevezésű futórendezvényt. Csíkos Dániel futónagykövet vezetésével október 30-án hajnali 2-kor rajtolnak el a futók a Hamburger Bár elől, és pontosan hajnali 2-re fognak visszaérkezni az óraátállítás miatt. Csatlakozni bárki számára lehet regisztráció nélkül. A szervezők mindenkit várnak egy vidám hangulatos éjszakai futásra, ahol nagyon kényelmes tempóban veszíthetnek el egy órát a körülbelül 8,4 kilométeres távon. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)