Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ősszel is népszerűek a Tourinform garantált programjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. október 20. 09:00
Ősszel is népszerűek a Tourinform garantált programjai
Megjelent a fürdőváros látnivalóinak aktuális kiadványa
____Eredeti-AirW_02_nyersmeret-10_2.jpg

Airwheeltúra Gyulán 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A Gyulára érkező turisták ősszel is több garantált program közül választhatnak a fürdővárosban. A közelmúltban megújult a fix programok köre, ezzel kapcsolatban kerestük meg a helyi Tourinform iroda munkatársát.

Pósa Inez online asszisztens lapunknak elárulta: szervezett programjaik egyre népszerűbbek a hozzánk látogatók körében.

– Az őszi-téli időjáráshoz alkalmazkodva alakítottuk ki az új programkínálatunkat. Legtöbben még mindig a fürdő miatt érkeznek a városunkba, de nagyon vonzók a szervezett programok is. Baráti társaságok, munkahelyi közösségek körében például közkedvelt programunk a Gyulai históriák és aqua vitae-k nyomában című, italkóstolóval fűszerezett városnézés, sok érdekes történettel és legendával. Ezek mellett a hét minden napjára kínálunk programokat: pálinkaestet, kalandpincét, kerékpárkölcsönzést, airwheelt. Ezek mind kiváló őszi programlehetőségek a városban  – emelte ki a szakember.

Mint megtudtuk, egy új kiadvány is elkészült, ami a most aktuális programokat mutatja be a helyieknek és a turistáknak. Az aktuális prospektusban az ősszel is igénybe vehető, népszerű nyári programok is helyet kaptak. Közöttük a legkedveltebbek az aradi kirándulás, a kastélytúra, a városnézés, a gyulai pálinkakóstoló, valamint a gyerekek nagy kedvence, a solymászbemutató. Az információs füzet bárki számára díjmentesen elérhető a gyulai Tourinform irodában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)