Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses Amazon-győzelem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. október 17. 12:45
Kiütéses Amazon-győzelem
Gerjeni SK–Gyulai Amazonok 0–19 (0–7)
____Eredeti-amazonok.JPG

A Gyulai Amazonok

Fotó: Gyulai Hírlap 

A másodosztályú női futsalbajnokság keleti csoportjában a tavalyi bajnok Gyulai Amazonok a Gerjeni SK csapatához látogatott október 15-én. Az eddig száz százalékos gyulai csapat az újonc és sereghajtó otthonában aratott kiütéses győzelmet.

Ahogy azt Molnár Zoltánné vezetőedzőtől megtudtuk, a hazai csapat legtöbb mérkőzésén „partiban volt” ellenfeleivel, így nem tudni, mi lehet az oka ennek a nagyarányú vereségnek. Elismerés illeti azonban a gyulai lányokat, akik rendkívül felszabadultan, magabiztosan és gólra törően játszottak egészen a mérkőzés végéig, megmutatva, hogy idén is méltó esélyesei a bajnoki címre. Külön érdekessége a mérkőzésnek, hogy az amazonok minden játékosa, köztük Deák Márta kapus is, betalált ezen a mérkőzésen. A legeredményesebb játékos a vendégeknél Pilán Tímea volt a maga négy négy góljával.

Molnár Zoltánné szerint a Gyulai Amazonok ismét bebizonyították, hogy kiemelkedő képességű játékosok alkotják a csapatot, mindamellett, hogy nagyon alázatosak, és tisztelik edzőjüket.

– Gólra törően és határozottan játszottunk. Sajnálom, hogy Horváth György tanítványai ilyen hamar feladták, véleményem szerint tudnak ők ennél sokkal többet is. A játékosaimnak szívből gratulálok, azonban előre kell tekinteni, hiszen több keményebb mérkőzés is vár még ránk ebben az évben – fogalmazta meg gondolatait a vezetőedző.

Gyulai Amazonok: Deák Márta–Papp Laura, Fülöp Diána, Perjési Rita, Erdélyi Angéla.
Csere: Kurai Nikolett, Pilán Tímea, Szilágyi Zsanett.
Vezetőedző: Molnár Zoltánné.
Gólszerzők: Pilán Tímea (4), Perjési Rita (3), Fülöp Diána (3), Erdélyi Angéla (3), Kurai Nikolett (2), Papp Laura, Szilágyi Zsanett, Deák Márta, Kató Krisztina (öngól).

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)