Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Címzetes főorvosi kinevezéseket adtak át

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2016. szeptember 14. 15:30
Címzetes főorvosi kinevezéseket adtak át
Kilencen vehették át a címet a gyulai városházán
Az Egészségügyi Alapellátási Intézmény már július 7-én megtartotta a Semmelweis-napi ünnepségét, és ott átadta a címzetes főorvosi címeket az arra érdemeseknek, de nem mindenki tudott jelen lenni az ünnepségen. Azok számára, akik valamilyen oknál fogva távol maradtak akkor, szeptember 13-án, a polgármesteri hivatal ovális termében adták át az elismerést.
____Eredeti-GYHRCSD_026.JPG

A címzetes főorvosok, valamint dr. Regősné Szabó Irma és dr. Görgényi Ernő  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A meghívottakat dr. Regősné Szabó Irma, az Egészségügyi Alapellátási Intézmény vezetője köszöntötte, és kifejtette, hogy egy évek óta formálódó gondolat vált valósággá, amikor létrejött a címzetes főorvosi cím, hiszen az alapellátásban dolgozók esetében kevésbé látszik kívülről a fejlődés, hiába töltenek el évtizedeket a gyógyításban, ezért jelezni szeretnék valahogy az életpálya ívét.

Dr. Regősné Szabó Irma

Dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere is jelen volt az ünnepségen. A városvezető elmondta, hogy az év elején találkozott a házi orvosokkal, hogy megbeszéljenek néhány problémát és felvetődő kérdést. Az egyik téma a körzeti ápolók ingyenes parkolási lehetősége volt, eddig ezzel nem rendelkeztek, ami gyakran megnehezítette a munkájukat, de március eleje óta ez a kérdés megoldódott. Fontos felvetés volt még egy félautomata defibrillátor beszerzése, illetve a gyulavári épület felújítása.

A köszöntők után következett a címzetes főorvosi címek átadása, amelyeket ezúttal dr. Garay Erzsébet, dr. Rácz Attila, dr. Ladányi Zoltán, dr. Stein Tamás, dr. Rusz Erzsébet, dr. Rupp Anikó, dr. Csomós Imre, dr. Csizmadia Zoltán és dr. Horváth Péter vehettek át.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)