Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi napot tartott a Fidesz Gyulai Szervezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2016. szeptember 12. 14:30
Családi napot tartott a Fidesz Gyulai Szervezete
A rendezvény díszvendége a kárpátaljai Gyula község polgármestere volt
Őszi Családi Piknik elnevezésű napot szervezett a Fidesz Gyulai Szervezete szeptember 10-én a gyulavári sporttelepen. A családi nap díszvendége Sápi Sándor, a kárpátaljai Gyula község polgármestere volt.
____Eredeti-_MG_8386.jpg

A gyulai Fidesz családi napja a gyulavári sporttelepen

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

A rendezvényen beszédet mondott Gajda Róbert kormánymegbízott, dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és Sápi Sándor, a kárpátaljai Gyula község polgármestere.

Gajda Róbert kifejtette, az hogy mindenki úgy tekint Gyula városára, mint kiváló példára, ennek a közösségnek köszönhető. 

Dr. Görgényi Ernő kifejezte köszönetét az megjelenteknek és Alt Norbertnek, aki a rendezvényt tető alá hozta. Mint elmondta, nagyon fontos a közösségnek, hogy időnként együtt legyen, és beszélgessen.

A polgármesteri szavak után Alt Norbert felkérte a két megjelent gyulai polgármestert, hogy tartsák meg az ünnepélyes ceremóniát. Mint azt az alpolgármester viccesen kifejtette, még nem volt arra példa, hogy két hivatalban lévő gyulai polgármester találkozzon. 

A kárpátaljai Gyula község évekkel ezelőtt egy óvoda építésébe kezdett, ennek befejezéséhez nyújtotta át dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere a képviselő-testület támogatását Sápi Sándornak, a kárpátaljai Gyula, Szőlősgyula község polgármesterének.

A ceremónia után Sápi Sándor meghívta az óvoda október 15-ei ünnepélyes megnyitójára Gyula város képviselőit. Mint kiemelte, nagy összefogásból sikerült megépíteni a község óvodáját, sok település adománya kellett az álom megvalósulásához.

A nap további részében a jelenlévők ebéddel és beszélgetéssel tölthették el az időt, a gyermekek pedig a lovaglás, a játszóház és az ugrálóvár közül választhattak.

– Ez a rendezvény hagyományos családi nap nálunk. Minden évben szervezünk egy-egy összejövetelt azoknak, akik egész évben segítik a munkánkat a kampányok vagy a hétköznapok során. A mai nap egyfajta mozgósítás is, hiszen október 2-án népszavazásra készülünk, így összekötöttük a kellemest a hasznossal. A másik apropó pedig az, hogy a mai napon tudtuk átadni városunk adományát a kárpátaljai Gyula községének – mondta el Alt Norbert, a Fidesz Gyulai Szervezetének elnöke, Gyula város alpolgármestere.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)