Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula térségében gólzápor várható

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2016. szeptember 02. 11:40
Gyula térségében gólzápor várható
A Budafoki MTE ellen lép pályára szeptember 3-án a Várfürdő-Gyulai Termál FC
____Eredeti-foci04.JPG

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

AZ NB III. közép csoportjának ötödik fordulóját rendezik szeptember 3-án. A Várfürdő-Gyulai Termál FC a Budafoki MTE gárdájával csap össze a három pontért 16 óra 30 perckor az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Az NB III. nyolcadik és ötödik helyezettje feszülhet egymásnak a hétvégén. Őze Tibor vezetőedző szerint is nagyon nehéz mérkőzés előtt áll a házigazda. A két csapat tavaly is igen gólgazdag mérkőzéseket játszott egymással. A Budafoki MTE azóta sem torpant meg, és ebben a bajnoki szezonban is 2-3 majd 4 gólt is lőtt egy-egy mérkőzésen. Legutóbb a Szentlőrinc gárdáját lépte le 4-1 arányban a pesti gárda. Azt a csapatot, akitől a Termál FC 1-0-ra kikapott hazai pályán.

A mérkőzésnek tehát nem a Várfürdő-Gyulai Termál FC a fő esélyese. Amiben azonban bízhatunk, az a rohamosan fejlődő középpálya, az egyre stabilabb védekező játék, és az, hogy végre berúgjuk gólhelyzeteinket. Mert akkor biztos a gólzápor. Mi csak azt reméljük, hogy viharsarki zápor jön, és nem a Dunáról fúj a szél!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)