Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A fővárosban sajnos kijött a két csapat közötti különbség

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bimbó LajosSPORT • 2016. május 15. 11:06
A fővárosban sajnos kijött a két csapat közötti különbség
Budafoki MTE-Újbuda FC–Várfürdő-Gyulai Termál FC 4–0 (2–0)
____Eredeti-foci02.JPG

felvételünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, Budafoki MTE Sporttelep. 100 néző. V.: Molnár Ádám.

Gyula: Harman – Ferenczi, Szabó Cs., Turcsek, Sajti – Burai, Sipos, Nagy G. (Katona) – Okos, Styecz, Balogh M. (Tóth L.). Edző: Szekeres Lajos.

Az NB III. 31. fordulójában Budafoki MTE-Újbuda FC–Várfürdő-Gyulai Termál FC mérkőzést rendeztek a budafoki sporttelepen. A mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy nehéz derbi vár a gyulaiakra, mert a vendéglátók a tabella 3. helyén álltak, míg a fürdővárosiak a 12. helyen várták a kezdést.

Már az első percekben érezni lehetett, hogy a hazaiak győzelemre törekednek, így szinte azonnal heves támadásokat vezettek. A gyulai csapat a 20. percig tudta egalizálni az eredményt, ekkor azonban egy szögletet követően Ikonomou fejelt a kapuba (1–0). A nyomás továbbra sem enyhült, aminek a 17. percben egy újabb hazai gól lett az eredménye. Egy szabadrúgás után a mezőnybe került labdát Khiesz lőtte nagy erővel a vendég kapuba (2–0). A vendégcsapat kontrákra rendezkedett be a mérkőzésen, de nem tudott ezekből gólt elérni.

A második félidő sem hozott változást a játékban. A budapestiek támadtak, a Termál FC pedig kontrákkal igyekezett felvenni a kesztyűt. Az 59. percben újabb gólt szerzett a hazai alakulat, amikor az üresen lévő Skriba kapott labdát, és ebben a helyzetben nem hibázhatott (3–0). A végén még egy 11-est is lőhettek a fővárosiak a 89. percben. Ezt Urbán értékesített is, így kialakult a 4–0-s végeredmény.

– Sajnos kijött a két csapat közötti különbség, mindent megpróbáltunk, de ma ennyire tellett – nyilatkozta lapunknak Szeres Lajos vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)