Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai kolbász a Hargitán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. május 11. 09:00
A gyulai kolbász a Hargitán
A Gyulahús Kft. termékeit is megkóstolhatták a látogatók a székelykeresztúri értéktár-kiállításon
____Eredeti-kolbasz.JPG

A gyulai kolbász 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Gyulahús Kft. is képviseltette magát a május 6–7. között megrendezett székelykeresztúri hungarikumkonferencián és értéktár-kiállításon. A Hargita megyei településen a cég több termékét, köztük a 2013-ban hungarikummá nyilvánított gyulai kolbászt is megkóstolhatták a látogatók.

Gila Éva, a húsipari vállalat marketingmenedzsere megkeresésünkre elmondta: a Városok, Falvak Szövetsége által szervezett szakmai nap résztvevői a határon túli nemzeti értékek feltérképezéséhez kívántak segítséget nyújtani. A szakember hozzátette: az esemény a tapasztalatcsere mellett arra is lehetőséget nyújtott, hogy bemutassák termékeiket az erdélyi közönségnek.

Bár a cégnek sikerült megvetnie a lábát Erdélyben, a régió nem tartozik a legnagyobb felvevőpiacai közé – tudta meg lapunk a marketingmenedzsertől. Gila Éva kifejtette: a székelykeresztúrihoz hasonló rendezvények lehetőséget adnak arra, hogy a fogyasztók személyesen győződjenek meg termékeik minőségéről, ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a társaság növelni tudja márkaértékét.

A Gyulahús Kft. képviselői a hétvégi, Kovásznán rendezett testvérvárosi találkozón is részt vettek. Az eseményen interaktív előadással és gasztronómiai bemutatóval népszerűsítették a gyulai kolbászt. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)