Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai anyuka a Miss Curvy Hungary szépségverseny országos döntőjében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2016. március 29. 14:30
Gyulai anyuka a Miss Curvy Hungary szépségverseny országos döntőjében
Kiss Györgyi közönségszavazattal került a legjobbak közé a kerekded hölgyek versenyén
A második legtöbb szavazattal, több mint 900 vokssal jutott be a hétvégi Miss Curvy plus size szépségverseny döntőjébe a gyulai Kiss Györgyi. A megmérettetés 36 és 55 év közötti korosztályában 42-es ruhamérettől indulhattak a hölgyek, akiket a szervezők sohasem illetnek molett, dundi és telt jelzőkkel, hiszen ők a verseny hitvallása szerint curvy, vagyis egyszerűn formás, kerekded indulók.
____Eredeti-miss_curvy.jpg

Kiss Györgyi

Fotó: Gyulai Hírlap 

A 2016-ban debütáló szépségverseny Botos Erika, egykori plus size modell szakmai vezetésével zajlik. A versenyre jelentkezni a múlt év őszétől lehetett egészen az országos castingok idejéig, majd tavaly október 1-jén indult a likevadászverseny a nevezett versenyzők részére, amin a közösségi oldalak látogatói is leadhatták voksukat a szépségekre.

– Én is ezen az internetes szavazáson indultam – kezdett bele lapunknak történetébe Kiss Györgyi. – December 31-én éjfélig tartott a szavazás, és a három legtöbb szavazatot kapott jelentkező automatikusan továbbjutott a döntőbe. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki szavazott, és támogatott abban, hogy én legyek az egyik közülük – tette hozzá a gyulai nevező.

 A kétgyermekes anyuka nem először indul hasonló versenyen, és lapunknak azt is elárulta, hogy két éve, 2014-ben indult el ezen a pályán egy internetes szépségversenynek köszönhetően, amit divatbemutatós szereplések és fotózások követtek.

– Később lehetőségem adódott arra is, hogy több alkalommal a budapesti Plus Size Fashion Day kifutóján is szerepeljek. A család és a munka mellett kevés időm maradt, ezért nem terveztem, hogy több versenyen is indulok, de amikor megláttam ezt a lehetőséget, úgy gondoltam, szívesen belevágnék. Örülök, hogy így döntöttem. Nagyszerű kapcsolatokra és egy igazán jó közösségre találtam a versenytársaimban – tette hozzá a gyulai induló.

Györgyi lapunknak azt is elárulta, hogy a gyerekei és az egész család örül a sikereknek, főként a kislánya, aki már fotózásokon is részt vett modellként is dolgozó édesanyjával.

Az esemény kulisszái mögött jelenleg is folyik a munka, most épp a felkészítő napok és a ruhapróbák zajlanak, a döntő fővárosi gáláját pedig néhány hét múlva rendezik meg. A végső megmérettetésen a szépségek egy interjú után fürdőruhában, utcai viseletben és estélyi ruhában mutatják majd meg magukat a zsűri előtt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)