Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fájó így végigmenni a szépen kialakított belvárosban, avagy miért állnak üresen az üzlethelyiségek?

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. március 23. 09:00
Fájó így végigmenni a szépen kialakított belvárosban, avagy miért állnak üresen az üzlethelyiségek?
A Facebook Gyulai csevegőjében olvastuk
____Eredeti-gyulicsevego_1.JPG

A Gyulai csevegő

Fotó: Gyulai Hírlap

A Gyulai csevegőben nem tetszik az embereknek a sok üresen álló üzlethelyiség a belvárosban. Nem új keletű ez a téma, hiszen a városi képviselő-testület is foglalkozott már ezzel a problémával.

„Kedves Csevegők! Ismét rengeteg üres üzlethelyiség szomorú képe mutatja magát a belvárosban. Gondolom, ennek az irreálisan magas bérleti díj lehet az oka elsősorban. Vajon kinek az érdeke, hogy ilyen magas bérleti díjat kérjen egy-egy üzlet bérlőjétől? Ha szüksége van a bérbe adónak arra, hogy jövedelme legyen, miért nem enged ebből az összegből? Sorolhatnék még kérdést, de azt hiszem, teljesen felesleges. Egyszerűen fájó így végigmenni a szépen kialakított belvárosban. Észrevételeket, hozzászólásokat előre is köszönöm” – írja posztjában Oláh Balázs

A hozzászólások elég érdekesek és vegyesek. Akadnak egyetértő bejegyzések is, de nem ez a jellemző. Van, aki arra panaszkodik, hogy nem talál kiadó üzlethelyiséget a belvárosban. Olyan is akad, aki azt szeretné tudni, hol nézheti meg a kiadó üzlethelyiségek listáját. Schneider Bertold például egy 50 négyzetméteres bérleményt keres a belvárosban, de nem talál. Akad olyan csevegő is, aki a magas bérleti díjakra panaszkodik. Vajon akkor most minek higgyen az ember, a szemének vagy leírt tapasztalatoknak?

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)