Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedik alkalommal rendezik meg a Fuszek Biliárd Emlékversenyt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2016. március 17. 14:30
Negyedik alkalommal rendezik meg a Fuszek Biliárd Emlékversenyt
A versenyzők április 1-jén és 2-án mérkőznek meg egymással a Tölgyfa étteremben
____Eredeti-biliard_voxmarisclub.com.jpg

képünk illusztráció

Forrás: voxmarisclub.com

A Fuszek Baráti Kör és a Gyulai Önkormányzat által létrehozott Fuszek Biliárd Emlékversenyt negyedik alkalommal rendezik meg a Tölgyfa étteremben április 1-jén. A Fuszek emlékére megrendezendő küzdelem a 60 év felettiek versenyével kezdődik, majd április 2-án a 18 év felettiek versenyével folytatódik. Az elmúlt évek nagy csatákat hoztak azok részvételével, akikkel Fuszek is sokat játszott, a teljesség igénye nélkül Kurta Lacival, Kónya Gyurival, Gyepes Norbival, Varga Tamással, Gyepes Bumbival.

A Tölgyfában négy biliárdasztalon, ötfős csoportokban rendezik meg a versenyt. A két első versenyző továbbjut, majd egyenes kieséssel folytatódik a küzdelem a továbbiakban a döntő mérkőzésig. Fuszek csendben köszönt el a 120-as fás biliárdot, általában a sportot szeretők táborától. Minden barátot, ismerőst, azokat is, akik csak emlékezni jönnek el, szeretettel vár a rendezőség.

Jelentkezni lehet: Kónya György tel.: 36-70/245-1336, Tóth József tel.: 36-30/985-0938. Támogatók: Gyula Város Önkormányzata, Megyebíró János, Gyulahús Kft., dr. Varga Richárd, Tóth Lajos vállalkozó, Steigerwald József, Öcsi és Fuszek vendéglő, Kukla Ferenc, Pápa Lajos, Kónya György, Póka György és Tóth József.                                         

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)