Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Erkel Cooltour: február 5–6.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2016. február 03. 18:00
Erkel Cooltour: február 5–6.
Gyula is bekapcsolódott a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatba
Gyula is csatlakozik február 5–6. között a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű rendezvénysorozathoz, melynek keretében többféle programmal várják az érdeklődőket. Idén az élő zenét állították a Magyar Népművelők Egyesülete által meghirdetett eseménysorozat középpontjába, így a fürdővárosi programok helyszínén, az Erkel Ferenc Művelődési Központban is szerephez jutnak a hangok.
____Eredeti-muvhaz.JPG

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

Pénteken 15–17 óra között farsangi alkotóház várja a gyerekeket, akik a helyszínen lufifigurát is készíttethetnek maguknak Andor bohóccal, 17 órától pedig Pepe manó meséjét hallgathatják meg.

Ugyancsak 17 órától Fodor György, a MAPON Gyulai Magyar–Japán Kulturális Egyesület elnöke tart előadást Tévhitek Japánról címmel. 18 órától a Magyarvárosi Népdalkör, míg 19 órától az Erkel Ferenc Vegyeskar és a Körös Táncegyüttes nyílt próbáját kísérhetik figyelemmel a látogatók. Az aznapi programok sorát a Gyulai Művész Klub 19 órakor kezdődő, filmvetítéssel egybekötött bemutatkozója zárja.

Szombaton 21 órakor farsangi rock and roll és latinpartival várja a táncolni vágyókat Balogh István Cooper a művelődési ház második emeletén található kávézóban. Azoknak, akik jelmezben érkeznek, nem kell belépőt váltaniuk. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)