Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Polgár Zsombort köszöntötték a gyulai Babaruha program keretében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2016. január 29. 17:00
Polgár Zsombort köszöntötték a gyulai Babaruha program keretében
A csöppség 3050 grammal született tavaly novemberben
Egy újabb gyulai lakost köszöntött a helyi városvezetés január 29-én délelőtt. A két hónapos Polgár Zsombor és anyukája Mittag Mónikától vehették át a város ajándékait: az újszülött nevével és horoszkópjával ellátott babaruhát, virágot és Póka György egyik festményét.
____Eredeti-IMG_1140.JPG

Polgár Zsombor és édesanyja  

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A jó hangulatú köszöntésen Mittag Mónika nemcsak ajándékokat vitt, hanem három gyermek édesanyjaként jótanácsokkal és szülői praktikákkal is ellátta a fiatal anyukát. Igyekezett a segítségére lenni többek között azzal kapcsolatban, mit tegyen, ha a februári hidegben meghűlne a babája.

Az anyukájától megtudtuk, hogy Zsombor édesapja békéscsabai, ő maga pedig tősgyökeres gyulai lány. A baba császármetszéssel született. A most kilenc hetes csöppség nagyon jó és nyugodt gyermek, aki rendesen alszik és eleget eszik a szülei nagy örömére.

A rövid délelőtti vendéglátáson az édesanya, Anikó elárulta, hogy csemetéje 3050 grammal született tavaly novemberben és azt mondta, annyira várta már, hogy az sem zavarja, hogy fiatal anyukaként bizony neki is sokat kell ébren lennie éjszakánként. – Mondhatom, hogy húsz éve várok egy babára, és persze a szülés nem volt egyszerű, de természetesen megérte – tette hozzá Anikó.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)