Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Húzzál bele, mert jön az enyhülés, avagy alternatív korcsolyapálya Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. január 27. 09:36
Húzzál bele, mert jön az enyhülés, avagy alternatív korcsolyapálya Gyulán
A www.gyulavaros.hu megmutatja hogyan csináld!
Az új pályán valószínűleg rövid ideig tarthat örömünk, mert jönnek a pluszok, de talán még egy-két alkalommal korizhatunk rajta. Ha kedved van neked is kipróbálni, a térkép alapján megtalálod, a videóban pedig megnézheted hogy készült és milyen is lett – írja a www.gyulavaros.hu oldalon Pénzes Sándor.
____Eredeti-jegpalya_1.JPG

wanda büszkén szemléli az új jégpályát

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Hol van Gyulán korcsolyapálya? A legismertebb ilyen hely a gyulai vár előtti csónakázótó, de a város környéki és a városban lévő befagyott belvizek egy kis takarítással kisebb vagy nagyobb jégpályává alakíthatóak. Ellentétben a nagyobb tavakkal, hamarabb befagynak és nagyon biztonságosak. Beszakadni itt maximum csak bokáig lehet.

2016. január 25-én átadásra került egy ilyen pálya, melyet kolléganőmmel, Wandával alakítottunk ki a reggeli és a déli órákban. Aktívan akadályozta és segítette a munkámat, az elkészült pályán való korcsolyázást együtt élveztük. Valószínűleg rövid ideig tarthat örömünk, mert jönnek a pluszok, de talán még egy-két alkalommal korizhatunk rajta. Ha kedved van neked is kipróbálni, a térkép alapján megtalálod, a videóban pedig megnézheted hogy készült és milyen is lett – írja a www.gyulavaros.hu oldalon Pénzes Sándor.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)