Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Él a Gyulai telekocsi csoport, használd, ha utazol

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2016. január 18. 12:00
Él a Gyulai telekocsi csoport, használd, ha utazol
A Facebook Gyulai csevegőjében olvastuk
A Gyulai csevegőben gyorsan történnek a dolgok. Kívánsz valamit, becsukod a szemed, s mire kinyitod, már teljesült is. Na jó, azért ebben van némi túlzás, de az biztos, hogy a csevegő (jelen pillanatban) meglévő 8352 tagja között tényleg jó szándékú és segítő diskurzus folyik.
____Eredeti-gyulicsevego_1.JPG

GYULAI CSEVEGŐ

Fotó: Gyulai Hírlap 

Valamiért éppen kollégánk, Szabó Eszti pendítette meg a csevegőben egy „Gyulai telekocsi csoport” létrehozását. Más városokban remekül működnek az ilyen csoportok. A Gyulai csevegőben csevegők eleddig és jobb híján csoportjukban osztották meg a telekocsis lehetőségeket.

Kedves gyulaiak, több mint 16 órája, Ágoston Mihály közreműködésével, él a Gyulai telekocsi csoport, használja mindenki jó egészséggel! A csoporthoz eddig 223 tag csatlakozott, számuk minden bizonnyal óráról órára gyarapszik majd.

S hogy Esztit idézzük: a Gyuláról utazók feltölthetik, hogy hová mennek és mikor, és ha nincs tele az autó, akkor útitársak csatlakozhatnak hozzájuk, akik beszállnak az útiköltségbe. A vonatnál kényelmesebben utazhatnak, nem ritkán háztól házig, a sofőrnek pedig kisebb lesz az útiköltsége. Mindenkinek jó + még a bolygónak is:)

Ez így igaz, Eszti!

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)