Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is lopott a bűnbanda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. november 24. 13:00
Gyulán is lopott a bűnbanda
A bűnözőcsoport lefülelt tagjai előzetesben vannak
Az Orosházi Járási Ügyészség többrendbeli kisebb értékre bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 38 éves szentesi és egy 39 éves szarvasi férfi, valamint egy 31 éves szarvasi és egy 38 éves orosházi nő előzetes letartóztatását – tájékoztatta lapunkat közleményében dr. Veress Gabriella címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész.
____Eredeti-fougyeszseg.JPG

a gyulai járási főügyészség 

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs 

A rendelkezésre álló adatok alapján az állapítható meg, hogy a gyanúsítottak egy legalább tíz főből álló, egymással rokoni kapcsolatban lévő, lopásokra berendezkedett bűnözőcsoport tagjai. A bűnbanda 2015-ben Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megye településein surrantak be házakba, célpontjaik gyakorta idős emberek voltak.

A bűnbanda rovására az eddigi információk szerint legalább 30 bűncselekmény róható, amelyeket „utazó bűnözőként” Békéscsabán, Újkígyóson, Gyulán, Orosházán, Dévaványán, Körösladányban, Csongrádon, Szentesen, Fábiánsebestyénben, Kiskunfélegyházán, Pálmonostorán, Törökszentmiklóson és Berettyóújfaluban követtek el.

A tagok közül ketten már augusztus óta előzetes letartóztatásban vannak. A most lefülelt bandatagok valamennyien büntetett előéletűek, a két férfi feltételesen volt szabadlábon a cselekmények elkövetésekor, mindketten különös visszaesőnek minősülő bűnismétlők.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)