Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági sportnapot rendeznek egy csontrákos kislány megsegítésére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. szeptember 18. 09:00
Jótékonysági sportnapot rendeznek egy csontrákos kislány megsegítésére
Egyéni és családi szabadidős tevékenységekre nyílik lehetőség szeptember 19-én, szombaton a Pósteleki Szabadidő Parkban
____Eredeti-postelek_osz.JPG

a pósteleki szabadidő park

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Jótékonysági sportnapot rendeznek Balog Anna Lilla gyógykezeltetésének és közgyógyászati ellátásának megsegítésére szeptember 19-én, szombaton a Pósteleki Szabadidő Parkban.

A 12 éves Balog Anna Lilláról másfél éve derült ki, hogy csontrákos megbetegedés alakult ki szervezetében. Jelenleg nem részesül közgyógyászati ellátásban, és a család számára nagy terhet jelent a kislány gyógyszereinek, gyógyítatásának finanszírozása, a kezelésekre, vizsgálatokra való utaztatása.

- A karitatív sportnap megszervezését a Sport az Egészségért Egyesület vállalta fel, a kezdeményezéséhez sokan melléálltak így az ismert aerobick edző Katus Attila, Varga Viktor előadóművész, Mochnács Pál, a Pósteleki Szabadidő Park ügyvezetője, Szabó Béla, az  S-MAX Kft ügyvezetője, Fábián Miklós, a Center Fitness és Mazán Zsolt, a Rádió 1. tulajdonosa is – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot Mochnács Emese szervező.

A rendezvényen lehetőség nyílik egyéni és családi szabadidős tevékenységekre, egész napos sportprogramok mellett szórakoztató játékokra, mint játszóház, ugrálóvár, körhinta. A főhangsúly a sportoláson van, így lehetőség van aerobick, zumba, walkenergie edzésmódszerek kipróbálására, az érdeklődők megismerkedhetnek a zsírégető-, alakformáló torna módszerével is, együtt táncolhatnak a Hip Hop Tánciskola tagjaival A sportnap 17.30-ig ingyenesen látogatható, a helyszínen elhelyezett adománygyűjtőkbe lehet elhelyezni a támogatásra szánt összegeket. 17.30-kor kezdődik Katus Attila világ- és Európa-bajnok sportoló aerobick edzése, melyre a helyszínen válthatnak jegyet az érdeklődők 1000 Ft-os áron. Ennek bevételéből is Anna gyógyulását támogatják. A rendezvény vendége lesz Varga Viktor énekes, aki 18.30-tól lép fel.

Adományaikat leadhatják még a Csaba Centerben a gyorsnyomdánál, a Center Fitnessben, Spirit Szépségszalonban valamint a Díva Szépségszalon Kis Tabán utcában, és az alábbi adószámra is befizethetik. Adószám: 18627112-1-04

A szeptember 19-i rendezvény az első állomása a Sport az Egészségért Egyesület által szervezett jótékonysági programoknak, amely mindig egy-egy rászoruló gyermek támogatására rendeznek meg. A következőt november 20-ára tervezik.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)