Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Debreceni Virágkarneválon jártunk

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. augusztus 25. 11:30
A Debreceni Virágkarneválon jártunk
Bagyinszki Zoltán a Nagytemplom előtti tribünről kapta lencsevégre a felvonulás legszebb pillanatait
Idén is képviseltette magát Gyula a Debreceni Virágkarneválon. A cívisvárosban az esős idő ellenére 16 virágkocsi és több mint 20 művészeti csoport vonult fel augusztus 20-án.
____Eredeti-P1180142_resize.JPG

virágkarnevál debrecenben 

Fotó: Bagyinszki Zoltán 

A gyulai önkormányzat még tavaly kötött együttműködést Debrecennel és Balatonfüreddel. A megállapodás értelmében a települések részt vesznek egymás rendezvényein, és kiemelten foglalkoznak azok összehangolásával, illetve a közös kínálat kialakításával, a helyi értékek bemutatásával. Az együttműködés célja a három város kulturális és turisztikai kapcsolatainak megerősítése.

A 46. virágkarneválon Bagyinszki Zoltán is jelen volt. A civilben fotográfus vezető főtanácsos a Debreceni Református Nagytemplom előtti tribünről kapta lencsevégre a felvonulás legszebb pillanatait. Mint azt lapunknak felelevenítette, a 12 fokos hőmérséklet és a folyamatos esőzés alaposan megnehezítette a fellépők és a szervezők dolgát.

– A kocsik mellett táncosok, mazsorettek és zenekarok műsora színesítette a rendezvényt. A fő programot megelőzte a kerékpárosok és a veteránautók felvonulása. Este az új debreceni Nagyerdei Stadion gyepszőnyegén gálaműsort szerveztek az érdeklődőknek, a fesztivált tűzijáték zárta – számolt be a részletekről a gyulai polgármesteri hivatal munkatársa. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)