Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy napon két sikeres újraélesztésben is részt vettek a gyulai mentők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. augusztus 05. 09:00
Egy napon két sikeres újraélesztésben is részt vettek a gyulai mentők
Az elmúlt héten jobbára mellkasi panaszokkal és vérnyomás-ingadozásos panaszokkal küzdöttek
____Eredeti-mentoallomas.JPG

a gyulai mentőállomás

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

A gyulai mentők az elmúlt héten jobbára mellkasi panaszokkal, vérnyomás-ingadozásos és ájulásos panaszokkal küzdöttek. Ezeken kívül azért történt más eset is. Hétfőn a vár mellett egy hétéves gyermek motoros rolleren bukott, kéz- és alkarsérüléssel került kórházba. Hét közepén Kétegyházán egy lakástűzben sérült meg egy férfi, aki vízzel próbálta meg eloltani a lángokat. Áramütés miatt szállították be megfigyelésre. Csütörtökön Gyulaváriban két újraélesztés is adódott. Aznap reggel egy idős férfi nyelt félre és fulladt meg, este pedig egy hölgynek szívritmuszavar miatt állt le a szíve. A gyulai mentők munkája mindkét esetben sikerrel végződött.

A hónap utolsó napján strandolás közben egy tízéves fiú esett el, és szenvedett bokasérülést. Mentőinknek augusztus elsején Szanazugba kellett menniük, ahol egy asztmás rohamot láttak el. Utána egy kocsmai baleset történt: egy férfinak törött pohár esett a lábára, és vágta meg a vendéglátóegységben. Az augusztus 2-i közúti balesetben két személygépkocsi ütközött, a két autóban hárman utaztak: a két felnőtt és egy gyermek könnyebb kéz-, mellkas- és fejsérülésekkel került kórházba.

– A hétvégén még egy kétéves csemetének is baja esett: darázs csípte meg az ujján a kicsit, akit megfigyelésre bent tartottak az ambulancián – mondta a Gyulai Hírlapnak Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)