Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felkerültek a dobogóra régiónk veterán labdarúgói

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2015. július 10. 16:30
Felkerültek a dobogóra régiónk veterán labdarúgói
Nagy izgalmakkal készültek a Dél-régió csapatai az országos veterán labdarúgó bajnokságra
____Eredeti-szenior_foci.jpg

A torna legjobb kapusa Mészáros Jenő

Fotó: Gyulai Hírlap

Nagy izgalmakkal készültek a Dél-régió csapatai az országos veterán labdarúgó bajnokság 2014-2015. évi idényének budapesti döntőjére, amelyet június 27-én rendeztek meg a BVSC Stadionban. Jól előkészített pályákon nagy média- és közönségérdeklődés kísérte az összecsapásokat.

A több mint 70 csapatból a legjobb 12 csapat került be a döntőbe. A Dél-régiót képviselő csapataink bravúrosan játszottak: a Békéscsaba a III. helyet, míg a Kecskemét a VI. helyet szerezte meg.

– Sok munka van a Dél-régió csapatainak területi-bajnoki szezonjának szervezésében, megérte a sok munka, hiszen az országban a veterán futballban most fordult elő először, hogy egy adott régióból két csapat került az országos döntőbe, és ott az első hatban végeztek. Nem csak gondolom, de meg is vagyok győződve arról, hogy a labdarúgást így lehet és kellene a mai fiatalok körében népszerűsíteni, mert a labdarúgás gyönyörű és szép játék még 60 éven felül is! – nyilatkozta lapunknak Dudás Tivadar.

A torna legjobb kapusa – megérdemelten – Mészáros Jenő, a Békéscsaba kapusa lett, aki immár négyszerre lett a magyar veterán labdarúgó válogatott kapusa.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)