Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kitüntették a gyulai kórház példamutató munkát végző dolgozóit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. június 30. 17:30
Kitüntették a gyulai kórház példamutató munkát végző dolgozóit
A főigazgatói Kórházért-díjat dr. Rokszinné dr. Árgyelán Alice, a gyógyszerészeti osztály főgyógyszerésze érdemelte ki
Az anyák megmentőjének napja alkalmából a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban kitüntették a kiemelkedő munkát végző dolgozókat, átadták az egészségügyi dolgozók kinevezéseit, és köszöntötték az intézmény véradóit. A Semmelweis-napi ünnepségen, június 30-án zsúfolásig telt a gyulai kórház Árvay-terme. Az elismerések átadása előtt dr. Kövesdi József megbízott főigazgató főorvos beszédében az utóbbi heteket érintő jó hírről is beszámolt.
____Eredeti-_DSF4136m.JPG

Semmelweis-napi kitüntetettek

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

- Elkészült az új műtéti tömb, megkezdődött a beköltözés. De más beruházásainkkal is szépen haladtunk: célegyenesbe érkezett az MRI, a sugárterápia, valamint az endoszkópos diagnosztikai felszerelés beszerzése. A fejlesztések megvalósítása az elkövetkezendő hónapokban várható, amikor egymilliárd forintnyi műszer érkezik kórházunkba. A fejlesztések azonban semmit sem érnek, ha nincs, aki megfelelően használja és karbantartsa őket. Képzett, beteget megértő és szerető dolgozókat nem lehet EU-s forrásból lehívni. A sokmilliós berendezéseknek és a milliárdos épületeknek csak akkor van értelme, ha a mi dolgozóink ezeket megfelelően működtetik, és a betegek gyógyulására használják föl. Ebből a Békés megyei emberek mind hasznok húznak – mondott köszönetet munkatársainak a főorvos.

A példamutató munkát végző dolgozókat dr. Kövesdi József, Mészáros Magdolna ápolási igazgató és Szabó Mihály gazdasági igazgató tüntette ki, a laudációkat Hack Gabriella humánpolitikai és titkársági osztályvezető mondta el.

A főigazgató által adományozható legmagasabb szintű kitüntetést, a főigazgatói Kórházért-díjat dr. Rokszinné dr. Árgyelán Alice, a gyógyszerészeti osztály főgyógyszerésze érdemelte ki. Főigazgató-főorvosi dicséretben részesült dr. Liszkai Gizella, a sürgősségi betegellátó osztályvezető főorvosa, valamint dr. Kovács Pál László, a krónikus tüdőgyógyászati osztály vezető főorvosa.

Főorvosi kinevezést kapott dr. Fierpasz Zsuzsanna, dr. Molnár Edit, dr. Szabó Némedi Noémi és dr. Illyés Attila. Adjunktussá nevezték ki dr. Laczó Ibolyát, dr. Dimák Sándort és dr. Vendrey Róbertet.

Kórházért-díjat érdemelt ki Szilágyi Sándorné, az endoszkópos laboratórium munkatársa és Mohári Mihály, a műszaki-beruházási osztály vezetője. Az N. Szabados-díjat Szilágyi Sándor, a szállítási osztály munkatársa kapta.

Ápolási igazgatói dicséretben részesült Berndt Jánosné, Fazekasné Székely Éva, Rózsa Mária és Szelezsán Aranka, gazdasági igazgatói dicséretet vehetett át Csúz Istvánné gazdasági osztályvezető. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara díját dr. Bálintné Ignácz Erzsébet, a baleseti sebészeti osztály orvosa kapta.

A Semmelweis-napi ünnepség a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház véradóinak köszöntésével zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)