Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is telt házzal zajlott a gyulai halfogók bálja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. február 22. 13:00
Idén is telt házzal zajlott a gyulai halfogók bálja
Immáron megszakítás nélkül, ötödik alkalommal rendeztek horgászbált Gyulán
Idén is telt házzal zajlott a gyulai halfogók bálja. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Ötödik alkalommal rendezett horgászbált Gyulán a Kiss Horgásztavak, a Gyulai Sporthorgász Egyesület, a Munkácsy Horgász Egyesület és a Feca-Peca Horgászbolt. Az est sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy idén is csordultig telt a Tölgyfa étterem: az idei eseményen 180-an vettek részt, és még mindig lettek volna jelentkezők.

A Kiss Horgásztavak képviseletében Kiss Szabolcs nyitotta meg a bált.

- A horgászbál a tavalyi év lezárása, búcsúja, ugyanakkor az új horgászszezon köszöntése is. Gyulát körbeveszik folyók, tavak, csatornák. Kezelőik egyeztetve, szoros együttműködésben szerveznek rendezvényeket, aminek köszönhetően, a szezonban szinte minden héten tudnak programmal szolgálni a helyi és a városunkba látogató horgászoknak. Bizton állíthatom, hogy 2015. is bővelkedik majd a különböző versenyekben, gasztronómiai és természetvédő rendezvényekben. Ma estére jó szórakozást, a szezonra pedig feszes zsinórt, fütyülő orsókat! Találkozzunk a vízparton! – bíztatta sporttársait Kiss Szabolcs.

Schlett Árpád szervező, a Munkácsy Horgász Egyesület és a Gyulai Sporthorgász Egyesület elnöke az esti program és a menü ismertetése után az elmúlt évi horgászfeladatokról ejtett néhány szót, majd kifejtette, a horgászbálon való részvétel azért fontos, mert az elmúlt évben fogott halakat, a tavalyi szezonban történeteket, és az idei terveket ilyenkor lehet legjobban megvitatni.

A Gyulai Hírlapnak Kiss Mihály, a Kiss Horgásztavak fenntartója, az est egyik szervezője elmondta, öt évvel ezelőtt, a gyulai halfogók első bálján csupán hatvanan vettek részt, azóta a nagyobb helyszínen is folyton telt házzal zajlik az esemény. Kiss Mihály hozzáfűzte, a horgászbálon nem feltétlenül csak a „csendes őrültek”, a horgászok vesznek részt, mert minden olyan embert szívesen látnak, aki szereti a vízpartot, a természetet.

Az est programjában a horgászok megbámulhatták a kangoo-s lányok bemutatóját, és kihúzták a tombolákat is, melynek fődíja egy piros bicikli volt. Bál nincs tánc nélkül: az Antovszki Band rutinos, igazi báli muzsikus banda, amely ezúttal sem hagyta a bálozókat fergeteges hangulat és talpalávaló nélkül.

 

Képünkön (balról jobbra) Schlett Árpád és Kiss Szabolcs. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)