Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újszülötteket köszöntött a gyulai önkormányzat és a Gyulai Kreatív Varrónők Szövetkezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. január 20. 17:30
Újszülötteket köszöntött a gyulai önkormányzat és a Gyulai Kreatív Varrónők Szövetkezete
Kiss Tamásné és Torma Béla körzetében babaruhával, virággal és egy festménnyel ajándékozták meg a csöppségeket és anyukáikat
Torma Béla Varga Bence Máténál és családjánál járt. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Újabb gyulai újszülötteket köszöntött Gyula Város Önkormányzata és a Gyulai Kreatív Varrónők Szociális Szövetkezete a Babaruha-program keretében. A tavaly útjára indult akció során a körzet önkormányzati képviselője, valamint a szövetkezet munkatársa egyedi hímzésű babaruhával, virággal, illetve Póka György gyulai alkotó festményével ajándékozza meg a közelmúltban világra jött csemetéket és anyukáikat.

Torma Béla önkormányzati képviselő január 20-án köszöntötte a körzetében világra jött babákat és családjaikat. A Belső-Törökzugban Titz Tímeát és Tamás Anna Nóra nevű csemetéjét látogatták meg, majd Kispál Anitát és gyermekét, Kispál Barnabást ajándékozták meg.

A Gyulai Hírlapnak Torma Béla elmondta, a gyulai önkormányzat nagyon örül a babáknak, mert a város népességét gyarapítják. A képviselő hozzátette, valószínűleg a kertes házak és a tömblakások közötti jelentős árkülönbség miatt egyre több fiatal házaspár költözik a társasházakba, ezért az utóbbi években nőtt az újszülöttek száma Törökzugban.

A képviselő és a Kreatív Varrónők képviseletében Simon Alexandra Varga Zoltánnénak és Bence Máté nevű kisfiának is gratulált.  

Varga Zoltánné örömmel vette a köszöntést. A fiatalasszony lapunknak elmondta, az egészséges csöppség harmadik gyerek a családban. Az új jövevény is hat év után érkezett, akárcsak jelenleg hatéves Levente bátyja a most 12 éves János után.

Aznap köszöntötte a körzetében született kisdedeket Kiss Tamásné önkormányzati képviselő is. Kiss Tamásné és Gugcsó Bernadett, a varroda munkatársa először dr. Megyeri-Balog Valériát és Balog Gábor Ádám nevű fiúcskáját látogatta meg, majd Gerebenicsné Nagy Kittit és gyermekét, Gábort köszöntötték.

A Gyulai Hírlapnak dr. Megyeri-Balog Valéria elmondta, a család szeme fénye az házaspár első gyermeke, és hála Istennek egészséges, szépen gyarapodik.

- Nagyon szép dolognak tartom az újszülöttek köszöntését, amely megtiszteltetés a családoknak és az önkormányzatnak is, hiszen nagyon fontos, hogy minél több baba szülessen Gyulán. Továbbá a gesztussal a kötődés is erősödik az városvezetés és a lakosság között – fejtette ki Kiss Tamásné, akinek három gyermeke van: egy 11 éves leány ikerpár és egy 22 éves ifjú hölgy.

 

Kiss Tamásné dr. Megyeri-Balog Valériának és Balog Gábor Ádám nevű fiúcskájának gratulált. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)