Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Még nincs gyulai polgármesterjelöltje a Jobbiknak, de lehet, hogy nem is lesz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. július 03. 14:00
Még nincs gyulai polgármesterjelöltje a Jobbiknak, de lehet, hogy nem is lesz
Csengeri Lajos: nem zárkózunk el attól, hogy független polgármesterjelöltet támogassunk
Csengeri Lajos, a Jobbik gyulai listavezetője. Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

A Jobbik Magyarországért Mozgalom várhatóan nem indít polgármesterjelöltet Gyulán az őszi önkormányzati választásokon. A pártnak mind a tíz választókerületben lesz képviselőjelöltje, a Jobbik-listát Csengeri Lajos, a gyulai alapszervezet elnöke vezeti majd.

A képviselőjelölt a párt Jókai utcai székházban tartott sajtótájékoztatón elmondta: mind a Békés megyei, mind a helyi szervezet megkezdte az önkormányzati képviselőjelöltek meghallgatását és felkészítését. A gyulai Jobbik-listára felkerülők névsora azonban még nem végleges. A politikustól megtudtuk: a jelöltek közül többen 2010-ben is elindultak a helyhatósági választásokon, de sok fiatal is megméretteti magát ősszel a párt színeiben.   

– Polgármesterjelöltünk egyelőre nincs. Nem zárkózunk el attól, hogy egy olyan független polgármesterjelöltet támogassunk, akinek politikai múltját és programját el tudjuk fogadni – fejtette ki Csengeri Lajos, aki ezúttal is a gyulavári körzetben indul a választásokon. A politikus hangsúlyozta: programjukban kiemelt helyen szerepel a munkahelyteremtés kérdése.

A képviselőjelölt szerint a párt a törökzugi és a gyulavári választókerületben is esélyes lehet. Csengeri Lajos elmondta: a Jobbik gyulai alapszervezete legalább egy listás helyet szeretne megszerezni, illetve azon felül egy vagy két körzet megnyerését is célul tűzték ki. 

     

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)