Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Várfürdő Aquapalotája kétszáz gyerkőcöt látott vendégül egy kis csobbanásra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2014. március 06. 07:00
A Gyulai Várfürdő Aquapalotája kétszáz gyerkőcöt látott vendégül egy kis csobbanásra
Boros László Attila: A várfürdő élményfürdője természetesen a gyulai embereké, közösségeké is
Plusz üvegkorlátokat helyeztek el az ugrómedence körül. Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs

Bő két hónapja nyitotta meg kapuit a látogatók előtt az Aquapalota, sikere azóta is töretlen. Az új élményfürdőt sok gyerkőc felkereste már, ám szerda délután több mint kétszáz gyerek zsivaja zsibongta túl a vízmorajlást. A Gyulai Várfürdő vendégül látta a várfürdő úszószakosztályát, a Triton Sportegyesület úszó gyerekeit, valamint a várfürdő vízilabda-szakosztályának ifjoncait egy kis csobbanásra.

- A Gyulai Várfürdő élményfürdője természetesen a gyulai embereké, közösségeké is, ezért úgy döntöttünk, hogy egy kis fürdőzéssel ajándékozzuk meg a gyerkőcöket, akik nálunk tanulnak úszni. Az Aquapalota jelenleg teljes üzemben működik, úgyhogy megnézhetik, kipróbálhatják az új élményfürdő minden szolgáltatását. Szemmel láthatóan nagy sikernek örvendenek a csúszdák és a trambulin. A nálunk úszni tanuló gyerekek megvendégelése tavasszal folytatódik – mondta el a Gyulai Hírlapnak Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezetője.

A várfürdő vezetője még hozzátette, a napokban kisebb fejlesztéseken esett át az új élményfürdő. Az ugrómedence körül a kicsapódó víz miatt plusz üvegkorlátokat helyeztek el, a vízibárnál kis körasztalok szolgálják a fürdőzők igényeit, a vendégek visszajelzésére reagálva pedig további hajszárítók kerültek a női öltözőkbe.

A Gyulai Hírlapnak Dévényi Áron, egy 9 éves vakmerő fürdőző elárulta, az ő kedvence az Aquapalotában az ugrómedence, ahol félelem nélkül ugorhat az ember több méter magasból a mély vízbe.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Oláh Szabolcs
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)