Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megyei irányítás alá kerül a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2014. január 30. 14:30
Megyei irányítás alá kerül a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Változik a magyar támogatáspolitika a 2014-2020-as európai uniós költségvetési ciklusban

Megkezdte az egyeztetéseket a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (DARFÜ Nonprofit Kft.) jövőjéről a három Dél-alföldi megye - Békés, Bács-Kiskun és Csongrád - vezetője. A közgyűlési elnökök január 21-én összdolgozói értekezletet tartottak a szervezet szegedi székhelyén.

A szervezet 2014. január 1-től került a három megyei önkormányzat irányítása alá.  Az elmúlt hét év gyakorlatához viszonyítva változik a magyar támogatáspolitika a 2014-2020-as európai uniós költségvetési ciklusban. Ennek egyik fontos eleme, hogy a fejlesztéspolitika helyi szintjévé a régió helyett a megye válik. A jelenlegi szegedi székhely mellett a jövőben Kecskeméten és Békéscsabán is lesz lehetőségük a pályázóknak a személyes ügyintézésre. A változások célja, hogy a pályázati információk, az ügyintézés, közelebb kerüljön a fejlesztésekben érdekeltekhez, a pályázókhoz.  

A Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél az átszervezés alatt is folyamatos a feladatellátás, mivel a 2007-2013 közötti uniós költségvetési ciklusban indult programokkal kapcsolatban jelenleg vannak folyamatban lévő eljárások, valamint megkezdődött a felkészülés a következő európai uniós fejlesztési ciklusra - áll a Gyulai Hírlaphoz eljuttatott sajtóközleményében.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)