Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bankárok a Hetedhét városban! - A gyulai játékvárost a CIB Bank támogatta

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Fizetett Reklámcikk • HÍREK • 2013. október 07. 14:00
Bankárok a Hetedhét városban! - A gyulai játékvárost a CIB Bank támogatta
Kubik Erika: Meggyőződésünk, hogy az elmúlt évek gazdasági folyamatainak hatására felértékelődött a bankok és ügyfeleik közötti kapcsolat szerepe
Évről évre feltűnik különböző események támogatójaként városunkban a CIB Bank – köszönhetően a helyi fiókvezető kezdeményezésének. Ennek kapcsán beszélgettünk a bank helyi fiókigazgatójával, Kubik Erikával.
Kubik Erika. Fotó: Gyulai Hírlap

– A jubileumi Hetedhét város játéktábor megvalósulásában idén nyáron kiemelkedő szerepet vállalt a CIB Bank, de emellett időről időre igyekszik támogatni más, a városban zajló közösségi eseményeket is. Milyen szempontok szerint határozzák meg, hogy milyen kezdeményezés mellé állnak oda?

– Meggyőződésünk, hogy az elmúlt évek gazdasági folyamatainak hatására felértékelődött a bankok és ügyfeleik közötti kapcsolat szerepe. A korábbinál lényegesen nagyobb súlya van a bizalomnak, az együtt gondolkodásnak, és talán épp emiatt előtérbe kerül a hosszú távú kapcsolatok jelentősége is. Az a tapasztalatunk, hogy ügyfeleink számára nemcsak az bír kiemelt fontossággal, hogy milyen tanácsokkal segítjük őket ügyintézéseik alkalmával, hanem az is, mivel tudjuk segíteni őket, közösségüket a mindennapokban. Számukra és számunkra egyaránt a partneri viszony, a folyamatos és állandó személyes kapcsolat kialakítása működésünk első és legfontosabb alapelve. Akkor, amikor egy társadalmi kezdeményezés támogatásáról döntünk, figyelembe vesszük az üzleti kérdések tisztázása mellett annak közösségformáló jellegét, városra gyakorolt hatását is. De mindenképpen előnyben részesítjük azokat a megoldásokat, amelyek a fenntarthatóságot tartják szem előtt. A Hetedhét város egy olyan rendezvény, amely amellett, hogy általánosságban felkészíti a gyermekeket a valós „felnőtt” életre, segít a gyermekeknek kicsit abban is, hogy jobban eligazodjanak a pénzügyek világában. Úgy véljük, ez igazán nagyszerű összefogás a gyermekekért.

– A CIB Bank országszerte jelentős szerepet játszik a helyi közösségek életében. Ez egyfajta tudatos szerepvállalás?

– Nemcsak tudatos, hanem ösztönös is. A bank munkatársai a legtöbb esetben maguk is a helyi közösségek oszlopos tagjai, akik munkaidejük lejárta után csak a fiók épületéből lépnek ki, nem pedig a város vérkeringéséből. A mi gyermekeink is a helyi iskolába járnak, és ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, ugyanazokat a közösségi rendezvényeket látogatjuk, mint mindenki, aki itt él. Pontosan látjuk magunk körül azokat a területeket, ahol segítségre van szükség, ezeket pedig a rendelkezésre álló eszközökkel próbáljuk meg támogatni. Ha kell, festéket és ecsetet ragadunk, de ha inkább anyagi támogatásra van szükség, megnézzük annak a lehetőségeit. Fontosnak tartjuk, hogy mi magunk is részt vállaljunk a közösségek életének javításában.

– Terveznek más jellegű támogatásokat is az idei évben?

– Az idei évben már nem. Azonban alapvetően fontosnak tartjuk a helyi szervezetek működéséhez való hozzájárulást. Tavaly a Nagycsaládosok Országos Őszi Találkozóját és a gyulai cukorbeteg gyermekek karácsonyi ünnepségét támogattuk. Jövő tavasszal pedig úgy tervezzük, hogy a Gyulai Várfürdő félmaraton megrendezéséhez nyújtunk segítő kezet, amely egy jótékonysági futóverseny sérült gyermekekért, és minden évben májusban rendezik meg.

 

Fotó: Gyulai Hírlap
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)