Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remek játékkal, újabb győzelmeket arattak a gyulai teniszezők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2013. május 24. 11:00
Remek játékkal, újabb győzelmeket arattak a gyulai teniszezők
Tenisz
Képünk egy korábbi versenyen készült. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

A fővárosba látogatott a TSZSK Gyula OB II-es felnőtt férfi együttese a Ganz EKM csapatához, ahol remek játékkal, meglepetésre győzelmet arattak 6-3 arányban.

A csapatban pályára lépett a 15 éves Lovász Zoltán, aki megszerezte első győzelmét az OB II-ben a felnőttek között. Győztek: Ajkay Norbert, Pece Rómeó, Csernus István, Lovász Zoltán és az Ajkay–Pece, Csernus–Gyimesi Márton párosok. A Kecskemét csapata vasárnap nem jelent meg sérülésekre hivatkozva, így a szövetség 9-0-s győzelmet ítélt a gyulaiak számára.

Pünkösdhétfőn a nagy rivális Orosháza együttesét fogadták a gyulaiak a Christián László Városi Sporttelepen. Az egyéni mérkőzések eldöntötték a találkozó sorsát, hiszen a gyulai fiúk remek játékkal öt pályán is győzni tudtak, így 5-1-gyel fordultak a párosokra.

A három páros találkozónak már nem volt jelentősége, de ezeket sem tudták elveszíteni a mieink, így 8-1 arányban nyertek a megyei OB II-es rangadón. Győztek: Ajkay N., Pece R., Csernus I., Gyimesi M., Juhász Zsolt, és az Ajkay-Csernus, Kovács Z.-Juhász Zs., Varga László-Oláh Imre párosok.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)