Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kulináris élvezet elérhető áron

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR/SJ • MAGAZIN • 2017. április 06. 20:00
Kulináris élvezet elérhető áron
Próbálja ki a megújult Komló Hotel éttermét!

Négycsillagos környezetben, kedvező árakkal, gyors és udvarias kiszolgálással, valamint magyaros ételekkel és házias ízvilággal várják a gyulaiakat a fürdőváros legrégebbi, egyben legújabb szállodájának éttermében. A boldog békeidők hangulatát idéző Komlóban többféle menü közül választhatnak a vendégek, és akár reggelijüket is elfogyaszthatják a hangulatos teraszon.

____Eredeti-Komlo_Hotel__15_.jpg

A Komló Hotel étterme 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Rapport István, a Komló Hotel tulajdonosa felidézte: a szecessziós és az art deco stílusjegyeit magán viselő szálló 1912-ben nyitotta meg kapuit. Gyula és a vármegye első szállodájában a japán főherceg és az egyiptomi uralkodó is megfordult, valamint főispáni beavatást is tartottak.

Kiemelte: az ételek a legmodernebb konyhatechnológiával készülnek. Az étterem séfje, Szeidler Zsolt tagja volt az erfurti szakácsolimpián harmadik helyet szerző magyar csapatnak.

A tulajdonos elmondta, a vendégek igényeihez igazodva megújult az étterem kínálata: a regionális sajátosságokat is szem előtt tartva elsősorban magyaros ételekkel várják a helyieket, de az étlapon néhány exkluzív fogás is szerepel. A minőség mellett a mennyiségre is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen azt szeretnék, ha a hozzájuk betérők jóllakottan, elégedetten távoznának – tette hozzá.

 

____Eredeti-_DSF0473.JPG

Az ételek a legmodernebb konyhatechnológiával készülnek

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A vendégek minőségi italok közül válogathatnak, a legismertebb márkák mellett a helyi termelők italkülönlegességeit és számos kézműves csapolt sört megkóstolhatnak. 

Mint megtudtuk, a háromfogásos – levesből, főfogásból és desszertből álló – menü 1 190 forintba kerül. A vendégek kétféle főfogás közül választhatnak, és az egészséges életmód hívei fitneszmenüt is rendelhetnek. A levesek és a saláták szabadszedéses rendszerben fogyaszthatók.

A reggel 7 órától nyitva tartó étteremben nemcsak az ebédet és a vacsorát lehet elkölteni, hanem a reggelizésre is lehetőség nyílik. A korai órákban akár egy kávéra is be lehet térni az ingyenes wifivel ellátott Komlóba.

 

____Eredeti-komlo_szalloda_xxxx_2.jpg

Ilyen volt a Komló régen 

Fotó: Gyulai Hírlap 

Rapport István beszámolt róla: egy gyulai kártya bevezetését tervezik, amely az á la carte ételek esetén biztosít kedvezményt a fürdővárosiaknak. Emellett a csoportok is igénybe vehetnek egyedi, testreszabott kedvezményeket. 

A tulajdonos aláhúzta: a Komló rendezvények, bálak, lakodalmak helyszínéül is szolgálhat. A nemrégiben megújult hotel étterme százhúsz fő befogadására alkalmas, az ahhoz tartozó teraszon pedig akár ötvenen is elférnek. Utóbbit hamarosan nagyméretű növényekkel kerítik el, és – a századelős hangulathoz igazodva – egy 16 méter hosszú, 6 méter széles napernyővel fedik le. A vendégeknek a parkolás miatt sem kell aggódniuk, hiszen az épület mögött saját, zárt parkoló áll rendelkezésükre. 

Kiss Tibortól, a szálloda új vezetőjétől azt is megtudtuk, a közeljövőben múltidéző borvacsorákat, különleges gasztronómiai eseményeket is szerveznének.  

 

____Eredeti-komlo_szallo_csuszi.JPG

Így néz ki a felújított szálloda 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba   

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)